Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VDU vs Korys (1:3)

,,VDU'' turėjo pripažinti ,,Korys'' žaidėjų pranašumą ‒ 1:3

,,VDU'' turėjo pripažinti ,,Korys'' žaidėjų pranašumą ‒ 1:3

Sausio 5 dieną, vyko ,,Žalių'' D lygos rungtynės - ,,VDU'' prieš ,,Korys''. Sezono rungtynėse abiems komandoms sekasi itin gerai. Pastaruoju metu konkurentai žaidžia be pralaimėjimų, tad šių rungtynių baigtį, dar prieš varžybas, buvo sunku nuspėti.

Pirmąjį setą svariu rezultatu pavyko užbaigti ,,Korys‘‘ žaidėjams – 15:25.

Antrame sete ,,VDU‘‘ revanšavosi. Žaidimui einant į pabaigą, komanda spurtavo 8t. atkarpa ir užbaigė seto žaidimą – 25:17. Šio seto varomoji jėga priklausė Mantui Vaivadai ir Gvidui Okui.

Trečiame sete ištisas taškų atkarpas rinko ,,Korys‘‘ ekipa. Rolandas Pačiulpas bei Aurimas Turskis pelnė komandai daugiausia taškų ir setą pavyko užbaigti 12:25 rezultatu.

Ketvirtame sete, komandos atkakliai viena kitai priešinosi, tačiau įgijusi pranašumą ,,Korys‘‘ nepaleido iki žaidimo pabaigos – 17:25, ir užbaigė rungtynes 1:3.

Po rungtynių komentarą paliko ,,Korys‘‘ komandos žaidėjas Esmiraldas Sliežauskas: ,,Džiaugiamės, kad po Naujųjų Metų pavyko pradėti pergale, kurią pasiekėme prieš vienus iš D lygos favoritų. Dėkojame varžovams už gerą kovą.‘‘ ;)

,,Korys‘‘ turnyrinėje lentelėje šokteli į antrą poziciją, su 19 taškų, o štai ,,VDU‘‘ lieka penktoje vietoje, turinti 13 taškų.

Iš ,,Korys‘‘ komandos Rolandas Pačiulpas bei Aurimas Turskis patenka į naudingiausių žaidėjų penkioliktuką. Vitalijus Gubanovas - vienas geriausių ,,Žalių‘‘ D lygos kėlėjų.

,,VDU‘‘ komandoje už blokuotus mušimus geriausiai įvertintas Mantas Vaivada bei tuo pačiu patenka  į top penketuką už rezultatyvius perdavimus, Gvidas Okas eisais bei komandai pelnytais taškais patenka į penkioliktuką.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 6048

Komentarai