Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nemunas vs VDU (3:2)

Po intriguojančios penkių setų kovos, „Nemunas“ įsirašė pirmąją pergalę atkrintamosiose

Po intriguojančios penkių setų kovos, „Nemunas“ įsirašė pirmąją pergalę atkrintamosiose

 Šių metų vasario 16 d. VDU sporto salėje, antrosiose turo varžybose susitiko "VDU" ir "Nemuno" ekipos.

Pirmame sete komandos žaidė įtemptai ir atkakliai, nuolatos besikeisdamos lyderės pozicija. Galiausiai, pirmasis setas baigėsi svečių naudai 25:22.

Po suklupino pirmajame sete, šeimininkai sugebėjo atsitiesti. Antrajame sete ryškiai sužibo D. Strumila, stipriais smūgiais rinkęs taškus, o paskutinį tašką šiame sete padėjo galingu ACE'u. Setas baigėsi reultatu 17:25.

Trečiajame sete VDU tinklininkai apsukų nemažino. Šįkart pastebimas buvo M. Vaivada, kuris ne tik puikiai asistavo komandos draugams techniškai pakeltais kamuoliais, bet ir atliko 4 ACE'us. Setas baigėsi greitai - 13:25 šeimininkų naudai.

Ketvirtas setas iš abiejų komandų pareikalavo daug jėgų. Permainingoje kovoje, po dviejų pralaimėtų setų, "Nemuno" komandos žaidėjai susiėmė, taškus pradėjo D. Lenkus. Po labai atkaklios kovos svečiai laimėjo ketvirtąjį setą rezultatu 29:27.

Rungtynių lemtis persikėlė į taip pat nuožmų ir atkaklų penktąjį setą. Komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis, nė viena neleido varžovei atitrūkti. Galiausiai penktąjį setą laimėjo svečių ekipa, kuri paskutinėmis rungtynių atkarpomis darė mažiau klaidų, nei VDU komanda. Pergalę švenčia "Nemuno" tinklinikai - 15:13.

Po varžybų pakalbintas "Nemuno" komandos žaidėjas J. Čepauskas teigė, kad dėjo visas įmanomas pastangas pergalei pasiekti. Kiekvienas žaidėjas degė noru laimėti.  "Labai norėjome darkart susimatyti su savo oponentais" - juokėsi J. Čepauskas.

Kaip pergalės priežastį taip pat paminėjo, kad po pralaimėtų pirmųjų varžybų padarė išvadas, šiek tiek pakeitė komandos sudėtį ir labiau susikoncentravo į savo tikslą. 

Puslapis peržiūrėtas: 8130

Komentarai