Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA ‒ 2 vs Dainava (3:1)

Pergalę šventę NUTPA – 2 komanda pateko į kitą „Žalių“ D lygos etapą

Pergalę šventę NUTPA – 2 komanda pateko į kitą „Žalių“ D lygos etapą

Vasario 17d. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „Žalių“ D lygos atkrintamosios rungtynės tarp aikštelės šeimininkų NUTPA – 2 ir svečių „Dainava“ komandų. Pergalę po keturių setų kovos iškovojo šeimininkai NUTPA – 2 komanda.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo šeimininkai NUTPA – 2 komanda (10:6), seto eigoje dar labiau savo pranašumą padidinę šeimininkai saugiai laimėjo pirmąją mačo dalį (25:16).

Antrajame sete vaizdas skyrėsi kardinaliai, šį sykį puikiai startavo jau svečiai „Dainava“ (1:10) viso seto metu apsukų nemažinusi svečių komanda užtikrintai laimėjo antrąją rungtynių dalį, taip išlygindami susitikimo rezultatą (13:25).

Trečiajame kėlinuke visa žaidimo kontrolė ir vėl priklausė aikštelės šeimininkams NUTPA – 2 komandai, puikiai pradėję trečiąjį setą (13:6), jie palaipsniui didino savo pranašumą ir be didesnės intrigos laimėjo trečiąjį setą rezultatu (25:14).

Ketvirtajame kėlinuke intrigos ir vėl nebuvo, šeimininkai greitai perėmė iniciatyvą (11:5) ir analogiškai, kaip ir trečiajame sete palaipsniui didino savo pranašumą, galiausiai laimėdami rungtynes (25:13), taip patekdami į kitą „Žalių“ D lygos etapą, kur jų lauks akistata su „Viskas ore“ komanda.

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų pasidalino mintimis apie rungtynes:

Iš esmės sužaidėme neblogas rungtynes, žinoma neskaitant antrojo seto, kur darėme daug klaidų. Žinoma, svarbiausia, jog pavyko pasiekti pergalę ir patekti į D lygos ketvirtfinalį.

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 8352

Komentarai