Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Kauno kolegija (2:3)

„Sporto fėja“ po dramatiškos kovos turėjo pripažinti Kauno kolegijos pranašumą

„Sporto fėja“ po dramatiškos kovos turėjo pripažinti Kauno kolegijos pranašumą

Vasario 12d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko vienų iš B lygos lyderių dvikova. Rungtynėse tarp šeimininkų „Sporto fėja“ ir svečių Kauno kolegijos komandų, pergalę po permainingos penkių setų kovos iškovojo svečiai Kauno kolegijos tinklininkai.

Susitikimą sėkmingiau pradėjo aikštelės šeimininkai „Sporto fėja“ ekipa (13:9), kėlinuko eigoje šeimininkai dar labiau padidino turėtą pranašumą (18:11), tačiau charakterį pademonstravę svečiai sugebėjo praktiškai likviduoti visa turėtą deficitą (21:20), bet seto pabaigą geriau sužaidė „Sporto fėja“ komanda ir taip laimėjo pirmąją mačo dalį (25:21).

Antrojoje rungtynių dalyje geriau startavo jau Kauno kolegija (4:9), bet greitai atsitiesę šeimininkai atstatė lygybę antrajame sete (13:13). Antroje seto pusėje persvarą ir vėl įgyti pavyko svečių komandai (17:20), tačiau aikštelės šeimininkams ne tik pavyko dar kartą išlyginti rezultatą (22:22), bet ir vėl sėkmingiau sužaidus seto pabaigą laimėti ir antrąją susitikimo dalį (25:22).

Trečiasis setas prasidėjo lygia kova (10:10), tačiau sėkmingo spurto dėka iniciatyvą trečiajame kėlinuke perėmė Kauno kolegija (11:16) iki pat seto pabaigos savo varžovų per mažiau nei keturis taškus neprisileidę svečiai užtikrintai laimėjo trečiąją rungtynių dalį (19:25).

Ketvirtąjį kėlinuką geriau pradėjo aikštelės šeimininkai „Sporto fėja“ (12:7), bet palaipsniui savo atsilikimą mažinę Kauno kolegijos tinklininkai sugebėjo ištirpdyti turėtą deficitą (18:18). Seto pabaiga priklausė jau svečių komandai jie laimėjo lemiamą seto atkarpą 2:7 ir perkėlė kova į lemiamą penktąjį setą (20:25).

Savo sėkmingą žaidimo bangą svečiai pratęsė ir lemiamo seto pradžioje (4:7), tačiau aikštelės šeimininkams „Sporto fėja“ pavyko sumažinti deficitą (8:9), bet tuomet 4 taškus iš eilės pelnę Kauno kolegijos tinklininkai dėjo tvirtą žingsnį pergalės link (8:13). Nors šeimininkai dar bandė gelbėtis ir buvo sumažinę atsilikimą iki dviejų taškų (12:14), pergalės iš savo rankų nepaleidę Kauno kolegijos tinklininkai iškovojo jau dešimtąją pergalę B lygoje ir tapo vienvaldžiais lyderiais B lygos pirmenybėse.

Po rungtynių vienas iš Kauno kolegijos žaidėjų pasidalino mintimis apie rungtynes:

Kas padėjo grįžti į kovą kuomet atsilikinėjote 2:0?

Charakteris, komanda išliko vieninga sunkiais momentais, nepasidavė, kuomet atrodė, jog rungtynės slysta iš rankų. Labai džiaugiamės iškovota pergalę prieš tikrai stiprius oponentus.

"Sporto fėjos" komandos atstovo komentaras: Šiandien labai stiprus buvo varžovas, ne veltui jie buvo taip aukštai turnyrinėje lentelėje su vieninteliu pralaimėjimu. Sėkmingai sužaidę pirmus du setus tiesiog pavargome, o taip pat galima pagirti varžovų gynyba, kuri buvo šiandien sunkiai pramušama mūsų komandos lyderių, pažiūrėjus statistkoje net 24 blokai! Tai jau kаžkas nerelaus... Na bet sezonas nesibaigia, ir geriau jau pralošti dabar nei atkrintamosiose, taigi viskas mums dar prieš akis. O Kauno kolegijai palinkėčiau sėkmingai sužaisti su KTML A lygos 2 vietos komanda ir pamėginti pateikti staigmeną juos įveikiant. Manau kad tokia tikimybė tikrai yra ir šansai yra lygūs.


Puslapis peržiūrėtas: 8991

Komentarai