Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Naktis vs Pervesk.lt (0:3)

,,Pervesk.lt“ nugalėjo ,,Naktis“ ekipą

,,Pervesk.lt“ nugalėjo ,,Naktis“ ekipą

"D" lygos atkrintamosiose varžybose susitiko šeimininkų komanda "Naktis" ir svečių komanda "Pervesk.lt", tai jau yra antrosios jų varžybos. Šiose varžybose labiau pasiruošę buvo nugalėti "Pervesk.lt" tinklinikai ir be didesnios intrigos jie įveikė savo priešininkus rezultatu 0:3.

Pirmajame sete "Pervesk.lt" rodė labai pavyzdingą žaidimą, jie puikiai dirbo puolime ir labai retai klydo, statė puikias užtvaras ir neleido priešininkams pajusti savojo žaidimo. Tuo tarpu komandos "Naktis"žaidėjai, atrodė susikaustę ir negalėjo į priešininkų gerą žaidimą atsakyti tuo pačiu, per šį setą jie neatliko nei vieno bloko ar eiso. Šį setą stipriai laimi "Pervesk.lt" rezultatu - 15:25 ir parodo, kad jie yra pasiryžę keliauti toliau.

Antrajame sete jau užvirė lygi kova, abi komandos žaidė taškas į tašką ir nepaleisdavo savo priešininkų daugiau nei trejais taškais į priekė. Abi komandos turėjo gerų savo atkarpų, abi puikiai puolė, bet lemiamas faktorius šiame sete buvo geras "Pervesk.lt" žaidėjų darbas statant užtvaras, geros gynybos dėka, jie sugebėjo perlaužti varžybas savo naudai ir išplėšti pergalę iš priešininkų "nagų". Šiame sete po dramatiškos ir daug emocijų pareikalavusios kovos laimi "Pervesk.lt" žaidėjai rezultatu - 23:25 (0:2).

Trečiajame sete "Pervesk.lt" žaidėjai buvo "ant bangos" ir toliau žaidė gražų žaidimą. Tuo tarpu "Naktis" komandos žaidėjai atrodė psichologiškai palūžę po pralaimėto antrojo seto, kur turėjo daug šansų laimėti. Jiems sunku buvo vėl sugrįžtį į aikštelę ir nusiteikti kovoti dėl pergalės, pulti sekėsi sunkiai, daugelis kamuolių buvo blokuojami arba apginti priešininkų žaidėjų. Tuo tarpu "Pervesk.lt" žaidėjai stipriais smūgiais vaišino savo varžovus ir laimėjo šį setą rezultatu - 19:25. Kitos rungtynės tarp ,,Naktis" ir ,,Pervesk.lt" ekipų vyks šį sekmadienį.

Puslapis peržiūrėtas: 4498

Komentarai