Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Naktis vs Pervesk.lt (3:1)

Po įtemptos D lygos pusfinalio kovos ,,Naktis“ nugalėjo „Pervesk.lt“ komandą ir žengė į finalą (VIDEO)

Po įtemptos D lygos pusfinalio kovos ,,Naktis“ nugalėjo „Pervesk.lt“ komandą ir žengė į finalą (VIDEO)

 Balandžio 7 d. 19:30 įvyko D lygos trečiosios pusfinalio rungtynės tarp  šeimininkų ,,Naktis" ir svečių ,,Pervesk.lt". Iki šiol serijos rezultatas buvo 1:1. Paskutinėse rungtynėse po atkaklios 4 setų kovos pergalę šventė šeimininkų ,,Naktis" komanda - 3:1 (21:25; 25:18; 25:20; 28:26) ir žengė į Didyjį finalą.

Pirmoji seto pusė klostėsi apylygiai ir komandos keitėsi pelnomais taškais (8:8). Tačiau sėkmingo spurto dėka seto viduryje iniciatyvą perėmė svečiai ,,Pervesk.lt" komanda ir pergalės pirmajam sete iš saco rankų nepaleido (21:25).

Antrająjį setą puikiai pradėję ,,Naktis" komanda įgijo solidų pranašumą (9:3). Tačiau po paprašytos minutės pertraukėlės ,,Pervesk.lt" ekipa sugebėjogrąžinti intriga antrajame sete ir sumažino savo deficitą iki dviejų taškų (14:12), tačiau sėkmingau seto pabaigą sužaidę šeimininkai sugebėjo išlyginti rezultatą rungtynėse (25:18) .

Trečiojo seto pradžioje komandos panašiu tempu rinko taškus, tačiau sėkminga aikštės šeimininkų atkarpa leido susikrauti solidų pranašumą ir užtikrintai laimėti trečiąjį setą (25:20).

Ketvirtajam sete vyko atkakliausia ir permainingiausia kova. Seto pradžioje iniciatyvą perėme ,,Naktis" komanda (6:2), tačiau tuomet savo spurtu atsakį ir svečiai, kurie sugebėjo išsiveršti į priekį (6:7). Viso seto metu komandos ketėsi rezultatyviomis atakomis. Svečiai turėjo puikų šansą išlyginti rungtynių rezultatą. Kuomet pirmavo (20:23), tačiau iššvaistė turėtą persvarą ir turėjo pripažinti ,,Naktis" komandos pranašumą sete ir rungtynėse (28:26).

Rungtynių VIDEO

Puslapis peržiūrėtas: 32515

Komentarai