Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ „Heksa ‒ 2“ vs Fortūna (3:1)

KSM startas ‒ „Heksa -2“ laimėjo prieš Fortūna

KSM startas ‒ „Heksa -2“ laimėjo prieš Fortūna

 Šiandien Gegužės 20 d., Vinco Kudirkos progimnazijoje, Pavasario "Sportturas" "Dailioje" taurėje susitiko KSM startas - "Heksa - 2" ir Fortūnos merginos ir po keturių setų kovos pergalę šventė šeimininkės KSM startas - "Heksa - 2" tinklininkės 3:1 (25:10; 18:25; 25:20; 25:13)

Pirmajame sete, kaip ir buvo galima tikėtis, solidžiau atrodė šeimininkės, jos nuo pirmų taškų pradėjo spausti varžoves ir lengvai rinko taškus, o tuo tarpu svečios darė daug klaidų ir nesugebėjo pasipriešinti varžovėm. Setas pasibaigė 25:10.

Antrajame sete, po šalto dušo atsigavusios Fortūnos tinklininkės pradėjo demonstruoti sau budingą žaidimą. Iki seto vidurio įgavusios solidų pranašumą, truputį atsipalaidavo ir prarado kelis taškus, bet tai nesutrugdė švęsti seto pergalės 18:25.

Trečiajame sete, vyko atkakli kova, komandos žaidė taškas į tašką. Įpriekį išsiverždavo tai vien, tai kita komanda, bet seto pabaigoje šeimininkės spurtavo 6:2 atkarpa ir laimėjo šitą setą 25:20.

Ketvirtajame sete, KSM startas - "Heksa - 2" merginos neatleidusios apsukų toliau sėkmingai puolė varžoves, o jos nesugebėdavo atsakyti. Fortūna dar bandė sugrįšti į žaidimą, bet buvo per vėlu. Setas pasibaigė 25:13.

Puslapis peržiūrėtas: 7133

Komentarai