Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs La Vita Volley (1:3)

Įtemptoje kovoje ,,La Vita Volley" parklupdė ,,LSU" (VIDEO)

Įtemptoje kovoje ,,La Vita Volley" parklupdė ,,LSU" (VIDEO)

 Kovo 23 d. 18:30 val. įvyko ,,dailiosios lygos" rungynės. Lietuvos sporto universiteto salėje susitiko ,,LSU" (šeimininkai) bei ,,La Vita Volley" (svečiai). Po dramatiškos keturių setų kovos pergale galėjo džiaugtis ,,La Vita Volley" tinklininkės rezultatu - 1:3.

Nuo pat pirmojo seto pradžios užvirė atkakli kova (2:2; 4:4; 6:6). Kiek vėliau ,,La Vita Volley" ėmė rodyti jėgą bei po truputėlį veržtis į priekį (7:11; 12:17). Svečiai ,,užvertė" savo varžoves rezultatyviomis atakomis, kurioms negalėjo sukliudyti jokios aikštelės šeimininkių ,,sienos". Taip pat ,,LSU" kiek sunkiau sekėsi nusiimti kamuolius, taip ,,La Vita Volley" turėjo didesnį pranašumą prieš savo priešininkes. Iki pat seto pabaigos ,,LSU" merginoms atiteko tik besivejančių vaidmuo, joms nepavyko net išlyginti rezultato. Seto baigtis - 20:25 (0:1).

Antrąjame sete pasikeitus aikštelės pusėms, pasikeitė ir ekipų sėkmė. Nuo pat pirmųjų taškų ,,LSU" atrado savąjį žaidimą ir pradėjo antrąjį mačą blokuotu mušimu. Nors iki seto vidurio kova buvo apylygė, ,,LSU" nuolat pimavo. Kol šeimininkės išsiverždavo į priekį ,,La Vita Volley" netrukdavo jas pasivyti (10:6; 11:11). Mače labiausiai išsiskyrė ,,LSU" komandos žaidėja - Karolina Petkutė. Mergina rezultatyviai puolė savo priešininkes, blokavo bei sėkmingai padavinėjo kamuolius. Be to prie šeimininkių ekipos rezultatyvių atakų labai prisidėjo ir jungėja - Laura Simanavičiūtė, kuri patogiai padavinėjo kamuolius savo komandos draugėms. Antrojoje seto dalyje ,,La Vita Volley" pagaliau išsiveržė į priekį - 19:16, bet neilgam. Netrukus ,,LSU" pavyko pranokti priešininkes. Nors ir nelengvai, tačiau išsiveržė į priekį ir laimėjo setą garbingu rezultatu - 23:25 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje ir vėl labiau sekėsi aikštelės šeimininkėms. Nuo pat pirmųjų taškų ,,LSU" ėmė veržtis į priekį ir paliko savo varžoves užnugaryje (6:3; 14:8). Tačiau kaip greit ,,LSU" pranašumą surinko, taip greit jį ir išvaistė. Po rezultato - 14:18, ,,La Vita Volley" suėmė save į rankas, spurtavo bei išlygino rezultatą. Kova prasidėjo iš naujo. ,,LSU" nepavyko pakartoti antrojo seto pabaigos. Mačas baigėsi svečių naudai - 23:25 (1:2).

Ketvirtojo seto lemtis buvo panaši kaip ir trečiojo. Tik šį kartą seto pradžia buvo dar nesėkmingesnė ,,La Vita Volley" komandai. Žaidėjos buvo gan išsiblaškiusios bei leido ,,LSU" įgauti net septynių taškų pranašumą - 10:17. Tačiau ,,La Vita Volley" ir vėl sugebėjo išlyginti rezultatą - 19:19. Svečių komandos žaidėja - Simona Mačiulaitienė ypač prisidėjo prie šio  rezultato išlyginimo, rezgė rezultatyvias atakas, pelnė net dešimt seto taškų. Vėliau ir vėl kartojosi trečiojo seto pabaiga. ,,La Vita Volley" įrodė, jog, kad ir po kelių nesėkmių, jos vis dėlto sugeba suimti save į rankas ir nepasiduoti. Šį vakarą svečiai buvo stipresni ir galėjo džiaugtis pergale. Rezultatas - 23:25 (1:30).

 Rungtynių ištraukos.

 

Puslapis peržiūrėtas: 48038

Komentarai