Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Fortūna vs „Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 (3:0)

Pavasario ,,Sportturas“ ,,Dailioje“ taurėje pergalę šventė Fortūnos merginos

Pavasario ,,Sportturas“ ,,Dailioje“ taurėje pergalę šventė Fortūnos merginos

 Šiandien Gegužės 6 d. Kauno technikos profesinio mokymo centre susitiko Fortūnos ir ,,Tinklo draugai" - KSM Startas merginos ir po tryjų setų kovos pergalę šventė Fortūnos tinklininkės 3:0 (25:23; 25:21; 25:18)

Pirmasis setas prasidėjo šeimininkių dominavimu iki seto vidurio jos įgyjo solidžia persvarą (17:10) , bet tada atsigavusios po šalto dušo ,,Tinklo draugai" - KSM Starto merginos pradėjo žaisti ir bandė vytis varžoves. Seto pabaigoje pasidariusios spurtą 0:5, net išsiveržė į priekį (20:21), bet gale brandžiau sužaidusios šeiminkinkės laimėjo setą 25:23.

Antrasis setas prasidėjo ,,Tinklo draugų" ž KSM Starto - 4 merginų spurtu, jos išsiveržė (4:7), bet Fortūna parodė kas yra šeimininkės it iki seto antros pusės persvėrė rezultatą į savo pusę (18:17).tada vėl pabaigoje daugiau klydo svečių ekipos merginos ir pakankamai lengvai Fortūna neišbarstė turėtos persvaros 25:21,

Trečiajame sete, ,,Tinklo draugai" - KSM Starto - 4 merginos bandė dar žaisti, bet iki seto vidurio laikiusios varžovių tempą (14:14), jos neatlaikė ir teko pripražinti, kad šiandiena stipresnės yra Fortūnos komandos merginos. Setas pasibaigė pasibaigė 25:18. 

Puslapis peržiūrėtas: 6705

Komentarai