Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: TopSport vs DSK „Kaunas“ (1:3)

DSK "Kaunas"lemiamose rungtynėse įveikė "TopSport" ir žengia į C lygos pusfinalį (VIDEO)

DSK "Kaunas"lemiamose rungtynėse įveikė "TopSport" ir žengia į C lygos pusfinalį (VIDEO)

Pirmadienį Kauno SRC sporto salėje įvyko C lygos pirmenybių ketvirfinalio rungtynės tarp namuose žaidusių ,,TopSport" ir svečių teisėmis atvykusius DSK "Kaunas". Lemiamas rungtynes susirinkimo pilna salė žiūrovų pažiūrėti dvikovą. Primename, kad tarp komandų rezultas buvo lygus 1:1 dėl patekimo į pusfinalį C lygos.

Rungtynių dvikova prasidėjo taškas į tašką ir nė vienai ekipai nepavyko įrodyti didesnio pranašumo ( 11:11). DSK "Kaunas" užtikrinčiau atrodė puolime, tačiau gausybę asmeninių klaidų varžovams dovanojo lengvus taškus (18:17). Seto pabaigoje "TopSport" ekipai pavyko persverti rezultatą į savas rankas ( 18:21), bet paleido iniciatyvą iš savų rankų, kur svečiai tiksliais smūgiais rinko taškus ir laimėjo pirmąjį setą - 22:25 ( 0:1).

Antrajam setui prassidėjus DSK "Kaunas" toliau žaidė lyg ant bangos, o varžovai buvo bejėgiai tiek puolime, tiek gynyboje ( 4:15). Aikštelės šeimininkai nesugebėjo atsigauti po nokdauno, o DSK "Kaunas" užtikrintai laimėjo antrąjį setą - 10:25 ( 0:2).

Trečiajam setui prasidėjus "TopSport" surado savąjį žaidimą ir vėl tarp ekipų vyko atkakli kova. Abi komandos neleido viena kitai įgyti didesnio pranašumo ir viskas sprendėsi seto pabaigoje ( 20:22). "TopSport" pademonstravo kovingumą, kur surengė spurtą 4:0 bei persvėrė rezultatą į savas rankas ( 24:22). Šeimininkai sugebėjo nepalysti ir pelnė auksinį tašką, kur leido laimėti trečiąjį setą - 25:23 ( 1:2).

Ketvirtą setą aikštelės šeimininkai pradėjo stabiliu žaidimu ( 5:1). Vis dėlto, DSK "Kaunas" susitvarkė su gynybą, kur laimėjo atkarpą 8:0 ( 5:9). Po minutės pertraukėlės "TopSport" pavyko atsigauti po šalto dušo ir sugebėjo persverti rezultatą į savas rankas ( 13:11). Ilgą laiką šeimininkai išlaikė lyderės vaidmenį, tačiau koją pakišo prastas žaidimas seto pabaigoje, kur DSK "Kaunas" sužaidė sėkmingą atkarpą 6:0 ( 19:23). Svečiai neišleido pergalės iš rankų ir iškovojo kelialapį į C lygos pusfinalį - 21:25 ( 1:3).

DSK "Kaunas" pusfinalyje susitiks su Kauno kolegijos ir Tinklidos poros nugalėtoju.

Po laimėtų rungtynių DSK "Kauno" ekipos treneris, G.Grigaravičius, teigė:"Laimėjome lemiamą mačą. Džiaugiamės pergale."

Po pralaimėtų rungtynių "TopSport" komandos treneris, V.Gubanovas, nedaugžodžiavo:"Šiandien varžovai buvo stipresni"

 

Puslapis peržiūrėtas: 40588

Komentarai