Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Laumetris ‒ 2 vs Sporto fėja (3:1)

Pirmose ,,Sportturas“ taurės rungtynėse pergalę šventė ,,Laumetris ‒ 2“ tinklininkai

Pirmose ,,Sportturas“ taurės rungtynėse pergalę šventė ,,Laumetris ‒ 2“ tinklininkai

 Šiandien balandžio 29 d. Kauno technikos profesinio mokymo centre susitiko ,,Laumetris - 2" ir ,,Sporto fėja" tinklininkai ir po keturių setų kovos laimėjo ,,Laumetrio - 2" tinklininkai 3:1 (25:20; 22:25; 26:24; 25:23)

Pirmajame rungtynių sete, nuo pat pradžių vyko inirtinga kova, nei viena komanda nenorėjo pralaimėti ir žaidė lygiai (14:14), bet nuo seto vidurio ,,Laumetris - 2" tinklininkai susikaupė mažiau klydo ir realizuoddavo savo šansus ir tai jiems padėjo spurtuoti antrojoje seto pusėje ir jį laimėti 25:20.

Antrajame sete vyko panašiu senarijumi, komandos žaidė taškas į tašką, bet jau šį kartą seto vadeles perėmė ,,Sporto fėjos" tinklininkai ir seto viduryje spurtavo (15:20), truputį atsipūtę ,,Sporto fėja" vos nepaleido seto iš savo rankų (22:22), bet tada dar kartą pasidarė atkarpą 0:3 ir laimėjo šitą setą 22:25.

Trečiajame sete vyko inintinga kova iki seto pabaigos nebuvo aišku, kas laimės trečiąjį setą. Seto pabaigoje rezultatas buvo (24:24) ir tada sėkmingiau gyniąsi ir puolę ,,Laumetrio - 2" vaikinai sugebėjo laimėti šitą setą 26:24.

Ketvirtajame sete ,,Sporto fėja" tinklininkai nenorėjo taip lengvai atiduoti pergalės ir žaidė lygiai taip pat, kaip ir trečiajame sete. Kova vyko iki pat seto pabaigos, nei viena komanda nenorėjo pralaimėti šito seto (20:20) ir jau buvo atrodę, kad laimės šitą setą ,,Sporto fėja" (22:23), tada savyje dar radę jėgų ,,Laumetrio - 2" tinklininkai spurtavo 3:0 atkarpą ir šventė seto ir visų rungtynių pergalę 25:23.

Po rungtynių paklaustas ,,Laumetrio - 2" Taurius Putna kas padėjo laimėti rungtynes? Atsakė ,,sekmė, komandos yra apylygės, žaidėme taškas į tašką, tiesiog šiandien mum labiau pasisekdavo setų pabaigose ir dėl to šventėme pergalę"

Puslapis peržiūrėtas: 6417

Komentarai