Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dainava vs Pervesk.lt (1:3)

„Dainava“ nusileido „Pervesk.lt“ komandai.

„Dainava“ nusileido „Pervesk.lt“ komandai.

Sausio 31d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „Žalių“ D lygos rungtynės tarp šeimininkų „Dainava“ ir svečių „Pervesk.lt“ ekipų. Po keturių setų kovos pergalę iškovojo svečių „Pervesk.lt“ komanda.

Susitikime geriau startavo „Pervesk.lt“ ekipa (5:11), bet aikštelės šeimininkai sugebėjo ne tik panaikinti turėtą deficitą, bet ir išsiveržti į priekį (18:15), „Dainava“ iki pat seto galo turėjo 3-4 taškų persvarą (24:20), bet tuomet charakterį pademonstravę svečių „Pervesk.lt“ komandą pelnė 4 taškus iš eilės ir sugebėjo išlyginti rezultatą (24:24), bet po paprašytos savo minutinės pertraukėlės neklydę šeimininkai laimėjo pirmąją mačo dalį (26:24).

Antrasis setas prasidėjo atkaklia ir lygia kova (9:9), bet sėkmingo spurto dėka iniciatyvą antrajame kėlinuke perėmė „Pervesk.lt“ (11:17), tačiau aikštelės šeimininkai palaipsniui mažino atsilikimą ir seto pabaigoje sugebėjo visiškai panaikinti turėtą deficitą (24:24), tačiau šį sykį seto pabaigą geriau sužaidė svečiai, kurie išlygino rungtynių rezultatą (24:26).

Trečiosios rungtynių dalies pradžia buvo analogiška antrajam susitikimo setui (8:8). Viso seto metu vyko sunkiai prognozuojama ir permaininga kova. Svečiams buvo pavykę įgyti 4 taškų pranašumą (8:12), bet „Dainava“ tinklininkai greitai atstatė pusiausvyrą (14:14). Tuomet 4 taškų persvarą buvo pavykę susikrauti jau šeimininkams Dainavos komandai (20:16), bet tada iš sunkios situacijos išsikapstė jau „Pervesk.lt“ komanda (21:21). Galiausiai dramatiška seto pabaiga laimėjo svečiai „Pervesk.lt“ ekipa (23:25).

Ketvirtojoje rungtynių dalyje intrigos buvo mažiausia anksti didelę persvarą susikrovę svečiai (5:11) užtikrintai kontroliavo situacija viso seto metu ir neleidę Dainavos komandai priartėti arčiau laimėjo ir ketvirtąjį susitikimo setą, taip švęsdami septintą pergalę „Žalių“ D lygoje.

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė:

Jog pergalę lėmė nusiteikimas ir susikaupimas visų rungtynių metu.

 

Puslapis peržiūrėtas: 8685

Komentarai