Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Cukrainis vs KSM Startas ‒ „Tinklo draugai“ (0:3)

„Cukrainis“ nusileido „KSM Startas ‒Tinklo draugai“ komandai.

„Cukrainis“ nusileido „KSM Startas ‒Tinklo draugai“ komandai.

Moterų "A" lygos varžybose susitiko šeimininkių komanda "Cukrainis" ir svečių komanda "KSM Startas ‒Tinklo draugai". Jaunosios sporto mokyklos tinklininkės šiandien pademonstravo aukštesni meistriškumą ir įveikė savo prešininkes rezultatu - 0:3.

Pirmajį setą abi komandos pradėjo šiek tiek susikausčiusios, jaudulys darė savo ir buvo daug skubotų sprendimų ir nereikalingų klaidų. Nors puolime abi komandos rado savo būdus kaip rinkti taškus, didžiausias priešas buvo jų didelis klaidų skaičius. "Cukrainis" šiame sete sugebėjo surinkti netgi keturiolyką klaidų, kas realiai ir sužlugdė jų visas viltis laimėti šį setą. Nors žaidimas ir nebuvo gražus, abi komandos kovojo taškas į tašką visą setą ir tik pačioje seto pabaigoje "KSM Startas ‒Tinklo draugai" pademonstravo didesnį susikaupimą ir pelnė keturis taškus iš eilės taip laimėdamos setą rezultatu - 24:26 (0:1).

Antrajame sete jau jaunosios "KSM Startas ‒Tinklo draugai" tinklininkės pajuto savo žaidimą ir įsivažiavo. Jų puolimas atrodė pagirtinai, visos žaidėjos vertė gerus Gustės Danilovaitės keliamus kamuolius ir griovė visus varžovių planus gybyboje. Tačiau ir "Cukrainis" rado savo būdus pelnyti taškus, deja dažniausiai pelnytą tašką iškarto sekdavo klaida ir taip jos pačios tapo savo didžiausiomis priešėmis. "Cukrainis" vėl klydo labai daug ir dažnai ir neleido sau parodyti didesnės kovos šiame sete. Svečių komanda laimi rezultatu - 20:25 (0:2).

Trečiajame sete "KSM Startas - Tinklo draugai" tinklininkės pastriprino savo padavimus ir visiškai išmušė priešininkių priėmimą. Jaunosios sporto mokyklos tinklininkės šiame sete pelnė netgi septynis eisus ir vien penkis iš jų pelnė Gerda Mingailaitė. "Cukrainis" komandos žaidėjos atrodė suglumusios ir visiškai nerado priešnuodžių geram varžovių žaidimui, kas ir atsispindėjo blogame šeimininkiu puolime. Šeimininkės puldamos kamuolį dažniau siuntė į tinklą ar užribį, nei ant varžovių komandos aikštelės parketo. Šiame sete "KSM Startas - Tinklo draugai" komanda užtvirtino savo pergalę ir parodė, kad jos nors jaunos, bet labai daug dirba ir žaidžia gerą tinklinį. Jos laimėjo rezultatu - 20:25 (0:3).

 

Puslapis peržiūrėtas: 4743

Komentarai