Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Korys vs Nemunas ‒ 2 (2:3)

Po atkaklios kovos ,,Nemunas ‒ 2“ nugalėjo ,,Korys“ ekipą

Vasario 17 d. 19:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Korys" (šeimininkai) ir ,,Nemunas - 2" (svečiai) ekipos. Po įtemptos ir permainingos penkių setų kovos nugalėjo ,,Nemunas - 2" komanda - 2:3 (24:26; 25:22; 23:25; 25:20; 11:15).

Pirmajame sete žaidimas buvo gana banguotas. Seto pradžioje komandų jėgos buvo apylygės, vėliau į priekį išsiveržė ,,Nemunas - 2" ekipa (8:14). Tačiau jų pranašumą, taškas po taško mažino ,,Korys" ekipa. Kai rezultatas buvo 17:24, ir svečiams reikėjo tik vieno taško iki seto pergalės, ,,Korys" spurtavo septynių taškų atkarpa ir rezultatą išlygino, taip priversdami nejuokais sunerimti varžovus. Bet visgi, paskutiniuosius taškus pelnė ,,Nemunas - 2" ekipa - 24:26 (0:1).

Jau nuo antrojo seto pradžios iniciatyvos ėmėsi ,,Korys" ekipa. Kol V.Aleksandravičius patogiai kėlė kamuolius, komandos nariai juos vertė lengvais taškais. Šeimininkai šiame sete užėmę lyderių poziciją, jos nepaleido iki seto pabaigos, tačiau setui artėjant prie pabaigos, ,,Nemunas - 2" ekipa varžovus privertė sunerimti ir kai rezultatas buvo 24:19, šeimininkai paėmė pertraukėlę, tai jiem išėjo tik į gerą, ,,Korys" laimėjo antrąjį setą - 25:22 (1:1).

Trečiajame sete vyko įnirtinga kova. Susitiko lygios komandos, todėl žaidimas buvo nenuspėjamas. Jei viena komanda išsiverždavo į preikį, kita netrukus rezultatą išlygindavo. Abi ekipos rodė gražius komandinius žadimus, tačiau ,,Korys" ekipa darė tris kartus daugiau klaidų nei varžovai. Setas baigėsi ,,Nemunas - 2" pergale - 23:25 (0:2).

Ketvirtajame sete žaidimas vėl vyko įtemptas ir atkaklus. Nebuvo galima nuspėti kam atiteks seto pargalė. Ekipos rodė gražius komandinius žaidimus, tačiau nevengė daryti klaidų. Ir tik seto pabaigoje, kai rezultatas buvo 16:18, ,,Korys" suėmė save į rankas, spurtavo septynių taškų atkarpa ir išsiveržė į preikį (23:18). Nors, ,,Nemunas - 2" atkakliai kovojo dėl paskutinių taškų, rezultatą lygindami nugalėjo ,,Korys" tinklininkai - 25:20 (2:2).

Penktajame sete kova vyko taškas į tašką. Abi ekipos kaip niekada stengėsi laimėti (6:6; 11:11). Tačiau seto pabaigoje ,,Korys" ekipai koją ėmė kišti jų daromos kaidos. Paskutinius keturis taškus pelnė ,,Nemunas - 2" ekipa - jie tapo šiandienos nugalėtojais - 11:15 (2:3).

Puslapis peržiūrėtas: 4382

Komentarai