Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Blokada (3:0)

,,Blokada" pasidavė ,,Vitamedai"

,,Blokada" pasidavė ,,Vitamedai"

 Spalio 12 d. 18:15 val. Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 6x6 vyrų turnyras, kuriose susitiko ,,Vitameda" (šeimininkai) ir ,,Blokada" (svečiai). Po trumpos trijų setų kovos rungtynių pergalę iškovojo ,,Vitamedos" ekipa rezultatu - 3:0.

Pirmojo seto pradžioje iškart užvirė karšta kova - taškas į taška. ,,Vitamedos" komanda nuo pradžių parodė užsidegimą ir ėmė rezultatyviai atakuoti. Tačiau svečiai net nežadėjo taip lengvai pasiduoti. Iki pat seto vidurio nepadarė nei vienos klaidos, ir bandė ieškoti priešininkų žaidime spragos.  Kai pirmojo seto pergalė ,,Vitamedos" ekipai buvo visai čia pat (23:16), svečių komandos žaidėjai ,,suėmė save į rankas" - spurtavo net septynių taškų atžvilgiu, bet to jau nebepakako. ,,Blokadai" atiteko tik besivejančių vaidmuo, mačo pergalę iškovojo ,,Vitameda" rezultatu - 25:23 (1:0).

Antrajame sete ,,Vitameda" surado savajį žaidimą ir iškart ,,užpuolė" savo priešininkus bei nebeleido jiems ,,atsikvėpti". Šiame sete šeimininkai parodė gražų komandinį žaidimą, o ,,Blokadai" pritrūko rezultatyvių atakų. ,,Vitameda" laimėjo antrajį setą sausu rezultatu - 25:10 (2:0).

Trečiasis setas ir vėl buvo palankus šeimininkams. Po skaudaus antrojo mačo pralaimėjimo ,,Blokadai" nebepavyko atsitiesti. Nuo pat seto pradžios,,Vitameda" įgavo pagreitį - spurtavo net šešiolikos taškų atžvilgiu, o varžovams pasivyti jau nebebuvo vilties. Seto baigtis- 25:8 (3:0).

Po rungtynių nugalėtojų komandos kapitonas Darius Baltrušaitis pakomentavo - ,,Nors pirmajame sete padarėme nemažai klaidų, vėliau sugebėjome atsitiesti ir laimėti rungtynes. Tačiau šių varžovų nuvertinti nereikėtų."

 

Puslapis peržiūrėtas: 4457

Komentarai