Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Kauno kolegija (3:2)

Po ilgos kovos ,,Vitameda" iškovojo pergalę prieš ,,Kauno kolegiją"

Po ilgos kovos ,,Vitameda" iškovojo pergalę prieš ,,Kauno kolegiją"

Spalio 19d. 18:15 val. Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 6x6 vyrų turnyras 2016. Jėgas surėmė ,,Vitamedos" (šeimininkai) ir ,,Kauno kolegijos" (svečiai) ekipos. Po ilgos ir atkaklios, penkių setų kovos pergalę iškovojo aikštelės šeimininkai ,,Vitamedos" komanda rezultatu 3:2.

Jau nuo pačio pirmo seto pradžios ėmė virti arši kova. Abi ekipos į aikštelę žengė nusiteikusios ryžtingai. Iki pat pirmojo seto pabaigos nebuvo galima nuspėti, kam atiteks pergalė. Tiek ,,Vitameda", tiek ,,Kauno kolegija" taškas po taško ėjo pergalės link, tačiau sėkmė pirmajame sete buvo aikštelės šeimininkų pusėje, jie laimėjo rezultatu 25:22 (1:0).

Antrajam setui prasidėjus, į aikštelę užtikrinčiau nusiteikę žengė aikštelės svečiai ,,Kauno kolegija". Jie nuo seto pradžios ėmė rengti rezultatyvias atakas, prie kurių ypač prisidėjo Mindaugas Goris ir Justinas Laurinavičius. Nors ,,Vitamedos" ekipa ir bandė neatsilikti priešininkams, tačiau jiems pritrūko susikaupimo. ,,Kauno kolegija" seto pergalę iškovojo 11-os taškų persvara, rezultatu - 14:25 (1:1).

Trečiasis setas prasidėjo atkaklia kova. Nei viena komanda nenusileido ir žaidė taškas į tašką (7:7). Visgi, žaidimo vairą į savo rankas pradėjo imti ,,Kauno kolegija". Svečiai susikaupė ir ėjo savo tikslo link. Kaip ir antrajame sete, ,,Vitamedai" šiek tiek pritrūko rezultatyvių atakų, nes jie nebepasivijo varžovų, ir pralaimėjo setą rezultatu 17:25 (1:2).

Ketvirtasis setas prasidėjo nuožmia kova. Abi ekipos žaidė ,,užsidegusios" - kova buvo apylygė (8:8). Tačiau ,,Vitameda" pradėjo rodyti varžovams kas yra aikštelės šeimininkai. Jie rengė gražias atakas, prie kurių nemaža dalimi prisidėjo Darius Baltrušaitis ir Remigijus Vilkas. ,,Vitameda" iki pat seto pabaigos laikė rungtynių vairą savo rankose, jie iškovojo seto pergalę 12-os taškų persvara, rezultatu - 25:13 (2:2).

Penktajame sete iniciatyvą pradėjo rodyti ,,Vitamedos" ekipa (8:3).  Abi komandos kovojo iki paskutinių jėgų, kiekvienas taškas buvo labai svarbus. Tačiau, ,,Kauno kolegijai" nepavyko pasivyti priešininkų ir setas baigėsi rezultatu 15:9 (3:2).

Po varžybų ,,Vitamedos" kapitonas Darius Baltrušaitis komentavo: ,,Labai geros rungtynės ir labai stiprus priešininkas, buvom maksimaliai susikaupę, antrame sete patikėjom, kad galim atsipalaiduoti, bet viskas atsisuko prieš mus, daug pradėjom klysti, tačiau atsitiesėm ir viskas buvo gerai."

 

Puslapis peržiūrėtas: 4582

Komentarai