Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Vitameda (1:3)

Gražioje kovoje ,,Vitameda"įveikė ,,Sporto Fėją"

Gražioje kovoje ,,Vitameda"įveikė ,,Sporto Fėją"

 Rugsėjo 28 d. 18:30 val. Kauno technikos kolegijos mokymo centre įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 6x6 vyrų turnyro 2016 pirmosios rungtynės, kuriose susitiko ,,Sporto Fėja" (šeimininkai) prieš ,,Vitameda" (svečiai). Po įnirtingos keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,Vitameda" rezultatu - 1:3.

Pirmajame sete iniciatyvos iškart ėmėsi ,,Vitamedos" ekipa - spurtavo 6 taškų atžvilgiu ir paliko varžovas nuošalėje. Nors ,,Sporto Fėja" nenorėjo taip lengvai pasiduoti (10:18), jiems viso seto metu nepavyko sukurti daug rezultatyvių atakų, kai tuo tarpu svečių komandos žaidėjai Albertas Antonas ir Artūras Mickevičius nuolat atakavo savo priešininkus. Taigi, ,,Vitamedos" ekipa nesunkiai išplėšė pergalę pirmajame sete rezultatu - 14:25 (0:1).

Sunku buvo nuspėti kas laimės antrąjį setą. Nors setas iškart prasidėjo aištelės šeimininkų iniciatyva, ,,Vitameda" nesiruošė taip lengvai pasiduoti (7:6), tačiau vėliau jiems pritrūko jėgų pasivyti priešininkus ir pakartoti pirmojo seto rezultatą. ,,Sporto Fėjos" komandos žaidėjai Gytis Tuska bei Edgaras Beržinskas ėmė statyti galingas ,,sienas" ir vis labiau veržts į priekį (21:12). Galima buvo galvoti, jog ,,Vitamedos" ekipa savo priešininkų nebepasivys, bet jie suėmė save į rankas ir į varžovų spurtą atsakė tuo pačiu - spurtavo aštuonių taškų atžvilgiu. Seto pergalę nežymiu persvarą iškovojo ,,Sporto fėja" 25:22 (1:1).

Trečiasis setas buvo panašus į pirmajį. Šeimininkams vėl nepavyko suregzti daug rezultatyvių atakų, kol ,,Vitamedos" ekipa vis labiau veržėsi į priekį. Setas baigėsi sasusu rezultatu - 13:25 (1:2).

Ketvirtajame sete pagaliau užvirė inirtiga kova. Mačas iškart prasidėjo kova- taškas į tašką (7:7). Abi ekipos nenorėjo taip lengvaii pasiduoti. Seto viduryje veržtis į priekį pradėjo ,,Sprto Fėjos" komanda, ir kai atrodė jog seto pergalė visai čia pat - 23:20, ,,Vitameda" girebė jautį už ragų -  laimėjo setą bei pirmasias rudens rungtynes. Rezultatas -  25:27 (1:3).

Po gražios kovos ,,Vitamedos" komandos kapitonas Darius Baltrušaitis pakomentavo - ,,Pirmos varžybos, pagaliau grįžome į salę, labai džiaugiamės, nes mes to laukėme visą vasarą. Varžovas buvo geras, o mes džiaugiamės pergalę".

Puslapis peržiūrėtas: 4351

Komentarai