Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Kauno TPMC (0:3)

Po trumpos kovos ,,Kauno TMPC" įveikė ,,Sporto fėją"

Po trumpos kovos ,,Kauno TMPC" įveikė ,,Sporto fėją"

Spalio 10 d. 20 val., įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 6x6 vyrų turnyras 2016. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje susitiko ,,Sporto fėja" (aikštelės šeimininkai) ir ,,Kauno TMPC" (aikštelės svečiai). Po neilgos, trijų setų kovos pergalę iškovojo ,,Kauno TMPC", rezultatu 0:3.

Pirmajame sete abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai. Visą žaidimą virė įnirtinga kova. Seto metu nebuvo galima įžvelgti rungtynių lyderių, tačiau ,,Kauno TMPC" po truputį ėmė veržtis į priekį ir komandos narių Manto Karpavičiaus ir Eduardo Norkaus vedama komanda nors ir nedideliu pranašumu, bet iškovojo pergalę prieš savo varžovus. Seto baigtis - 22:25 (0:1).

Antrasis setas buvo triuškinantis ,,Sporto fėjos" ekipai. Jau nuo antrojo taško aikštelės svečiai spurtavo devyniais taškų atkarpa (2:10). Šeimininkai dar stengėsi priešintis, tačiau ,,Kauno TMPC" komanda vėl spurtavo ir dar labiau isiveržė į priekį. Nors seto metu ,,Sporto fėja" padarė vos dvi klaidas, tai nesušvelnino rezultato. ,,Kauno TMPC" setą baigė sausu rezultatu 12:25 (0:2).

Trečiajame sete aikštelės svečiai vėl ėmė rodyti savo jėgą. Nors žaidimo pradžioje dar nebuvo galima nuspėti varžybų lyderių, tačiau iš dviejų paskutiniųjų mačų ėmė ryškėti, kam atiteks pergalė. ,,Kauno TMPC" ir toliau rodė gražų žaidimą, ir taip ėjo pergalės link. Seto pabaigoje ,,Sporto fėja" dar švelnino rezultatą, tačiau išplėšti pergalęs taip ir nepavyko. Mačas baigėsi ,,Kauno TMPC" pergale rezultatu 18:25 (0:3).

Po varžybų ,,Kauno TMPC" kapitonas Eduardas Norkus komentavo: ,,Šiandien varžovai buvo nesusikaupę, vėlavo į varžybas, kas labai balansuoja. O mes visdar esam nepilnos sudėties, bet bandom surasti savo žaidimą."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 4632

Komentarai