Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU ‒ 2 vs RedCastle (0:3)

Puikiai žaidę RedCastle nugalėjo LSMU-2 rezultatu 3-0

Puikiai žaidę RedCastle nugalėjo LSMU-2 rezultatu 3-0

  Š. m. vasario 18d. Jankaus g. 2, LSMU-2 sporto salėje, vyko KTML Žaliųjų D lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp favoritų LSMU-2 bei šių rungtynių autsaiderių, svečių iš Raudondvario - RedCastle komandos.

Po 3 setų kovos, svečių komanda pateikė tikrą staigmeną ir nugalėjo LSMU-2 komandą rezultatu 0-3.

LSMU-2 po reguliariųjų rungtynių rato buvo užėmę pirmąją vietą turnyrinėje lentelėje, o RedCastle komanda paskutiniąją, tačiau svečių komanda atvyko stipriai patobulėjus ir parodė jog jie čia atvyko nusiteikę tikrai kovai. Tiesa, jog LSMU-2 komandoje nebuvo komandos kapitono, kuris patyrė traumą praeitose rungtynėse, taigi LSMU-2 komandai teko verstis be savo pagrindinio jungiančiojo.

Setų rezultatai:

Pirmasis setas: 24 - 26

Antrasis setas: 18 - 25

Trečiasis setas: 18 - 25

Po rungtynių pakalbinta RedCastle komandos kapitonė, 5nr. S.Mačiulaitienė sakė: Kadangi mes turnyrinėje lentelėje esame apačioje, o mūsų varžovai viršuje, taigi mes turime nuo ko atsispirti, o priešininkai turi ką prarasti, taigi atvykome čia su pilna komanda, visais pagrindiniais žaidėjais, žengėme į aikštelę be jaudulio, nes neturėjome ko prarasti, su begaliniu noru iškovoti pergalę, darėme labai ne daug klaidų ir puikiai pavyko susižaisti, taigi labai džiaugiamės iškovoje pergalę ir pateikią tikrą staigmeną nugalėję favoritus.

 

Puslapis peržiūrėtas: 8293

Komentarai