Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Važiuojam Džesika vs Blokada (3:2)

„Važiuojam Džesika“ po dramatiškos kovos šventė pergalę prieš Blokados komandą

„Važiuojam Džesika“ po dramatiškos kovos šventė pergalę prieš  Blokados komandą

Gruodžio 18d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos rungtynės tarp šeimininkų „Važiuojam Džesika“ ir svečių „Blokada“ komandų. Pergalę po penkių setų kovos šventė aikštelės šeimininkai „Važiuojam Džesika“ komanda.

Rungtynėse geriau startavo svečiai „Blokada“ (5:10). Šeimininkams buvo pavykę sumažinti deficitą iki (14:16), bet tuomet spurtavę svečiai ir vėl atitolo saugiu atstumu (17:23) ir taip laimėjo pirmąją susitikimo dalį (21:25).

Antroji seto pradžia buvo analogiška pirmajai rungtynių daliai, kėlinuko pradžioje ir vėl geriau startavo „Blokada“ (7:12). Šį sykį„Važiuojam Džesika“ ne tik sugebėjo panaikinti turėtą deficitą (15:15), bet ir išsiveržti į priekį (20:17), nors tuomet jau svečiai sugebėjo išlipti iš duobės ir išlyginti rezultatą (24:24), užsitęsusią antrąją mačo dalį laimėjo aikštelės šeimininkai (28:26), taip išlygindami rungtynių rezultatą.

Trečiasis setas prasidėjo lygiai (10:10). Tačiau esminę atkarpa šiame kėlinuke tapo Blokados spurtas 5:11 jie perėmė seto kontrolę (15:21), nors aikštelės šeimininkams buvo pavykę sušvelninti rezultatą iki (18:21), geriau finišavę seto pabaigoje, svečiai laimėjo trečiąją susitikimo dalį (20:25).

Ketvirtojo seto pradžia buvo panaši trečiosios rungtynių dalies pradžiai (9:9). Tačiau šį sykį kėlinuko viduryje iniciatyvą perėmė jau šeimininkai „Važiuojam Džesika“ (20:14), jie atlaikė varžovų spaudimą 22:18) ir perkėlė kovą į lemiamą penktąjį susitikimo setą (25:19).

Penktasis setas prasidėjo įtempta kova (8:8). Lemiamu rungtynių lūžiu tapo sėkmingas „Važiuojam Džesika“ spurtas, jie laimėjo antrąją seto pusę rezultatu 7:2 ir taip šventė pirmąją pergalę B lygos pirmenybėse.

Vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų po rungtynių sakė:

Smagu, pagaliau laimėti, sezono pradžia buvo nelengva, tikimės, kad tokios rungtynės padės atsispirti ir pasiekti daugiau pergalių ateityje.

 

Puslapis peržiūrėtas: 6655

Komentarai