Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo draugai vs Laumetris (3:0)

,,Laumetris" svečiuose nusileido ,,Tinklo draugams"

,,Laumetris" svečiuose nusileido ,,Tinklo draugams"

Gruodžio 5d. 18:45val., Kauno centro sporto mokykloje įvyko A lygos varžybos. Jėgas surėmė ,,Tinklo draugai" (aikštelės šeimininkai) ir ,,Laumetris" (aikštelės svečiai). Po trijų setų kovos pergalę išplėšė ,,Tinklo draugai", rezultatu 3:0.

Pirmojo seto pradžia buvo apylygė abiejų komandų atžvilgiu (6:6). Tada aikštelės šeimininkai - ,,Tinklo draugai" po truputį ėmė veržtis į priekį, jie rodė puikų komandinį žadimą ir rengė rezultatyvias atakas. Žinoma, ,,Laumetris" nesėdėjo rankų sudėję - taipogi rengė rezultatyvias atakas, prie kurių ypač prisidėjo Lukas Grigaitis. Taip taškas po taško lygino rezultatą (18:18). Bet visgi, ,,Tinklo draugai" sukaupė visas jėgas ir iškovojo seto pergalę rezultatu - 25:23 (1:0).

Antrasis setas prasidejo ,,Tinklo draugų" iniciatyva. Nuo pat pradžios jie taškas po taško pradėjo veržtis į priekį. Šeimininkai neleido savo varžovams jų pasivyti ir atradę savąjį žaidimą ėjo pergalės link. Šiame sete prie pelnytų taškų ypač prisidėjo Tomas Vyšniauskas ir Patrikas Stankevičius. Nors seto pabaigoje ,,Laumetrio" ekipa šiek tiek pasivijo savo priešininkus, tačiau to nepakako. Seto pergalė atiteko ,,Tinklo draugams". Rezultatas - 25:19 (2:0).

Trečiajame sete savo jėgą vėl ėmė rodyti ,,Tinklo draugai". Nuo pat seto pradžios jie pradėjo diktuoti savąjį žaidimą ir rodyti kas yra aikštelės šeimininkai. Su lig kiekvienu setu, ,,Laumetrio" jėgos silpo, o tuo pasinaudoję aikštelės šeimininkai toliau pelnė taškus ir veržėsi į priekį. Svečiams pritrūko rezultatyvių atakų, todėl taip ir nepavyko pasivyti varžovų. Setas baigėsi ,,Tinklo draugų" pergale rezultatu - 25:14 (3:0).

Puslapis peržiūrėtas: 4621

Komentarai