Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM - Tinklo draugai vs Vitameda (1:3)

"KCSM-Tinklo draugų" ekipa namuose nusileido "Vitamedos" ekipai

"KCSM-Tinklo draugų" ekipa namuose nusileido "Vitamedos" ekipai

 Sausio 23d. 18:30val., Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko "B" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "KCSM-Tinklo draugų" ekipa ir svečių teisėmis pasirodžiusi "Vitameda". Po įtemptos keturių setų kovos pergalę išplėšė "Vitamedos" ekipa, rezultatu 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo lygia kova, kur komandos kovojo taškas į tašką (8:8). Tačiau "Vitamedos" ekipa surengė spurtą 6:0, kuriuo atitolo nuo varžovų ir turėjo saugią persvarą. Šeimininkai kaip tik įmanydami bandė vytis priešininkus, tačiau jiems pritrūko parako ir pirmąjame sete turėjo pripažinti svečių pranašumą, rezultatu - 19:25 (0:1).

Antrąjį setą taip pat geriau pradėjo "Vitamedos" ekipa (6:3). "KCSM-Tinklo draugų" ekipos tinklininkai raginami trenerės net negalvojo lengvai padovanoti rungtynių ir kovėsi dėl kiekvieno kamuolio. Šeimininkai pasivijo svečius, o tada iki pat seto pabaigos vyko arši kova taškas į tašką (15:15; 20:20). Vis tik pabaigą geriau sužaidę ir daugiau užsivedę "KCSM-Tinklo draugų" ekipos tinklininkai išplėšė pergalę atrająme sete ir išlygino setų rezultatą. Seto baigtis - 25:20 (1:1).

Trečiąjame sete aikštelės šeimininkai savo varžovams pasipriešino tik iki seto vidurio (10:10). Vėliau "KCSM-Tinklo draugų" ekipa pradėjo mąsiškai klysti, kuo naudodamiesi svečiai rinko lengvus taškus ir pabėgo į priekį saugiu skirtumu. Kad ir kaip stengėsi šeimininkai, "Vitamedos" ekipa šiame sete buvo nepalaužiama. Trečiąjį setą "Vitamedos" ekipa nugalėjo rezultatu - 12:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje vėl spindėjo "Vitamedos" ekipa, kuri spurtavo rezultatu 3:11. Vis tik jaunieji tinklininkai raginami trenerės šūksniais susiimti, taip ir padarė ir pradėjo mažinti skirtumą tarp komandų. Pačioje seto pabaigoje šeimininkai prie svečių buvo priartėję minimaliu skirtumu (21:22). Vis tik "Vitamedos" ekipa nepaleido pergalės iš savo rankų ir nugalėjo ketvirtąjame sete ir šios dienos rungtynėse, rezultatu - 21:25 (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 6021

Komentarai