Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs Kauno TPMC (3:0)

Kauno technikos kolegija užtikrintai įveikė Kauno TPMC

Kauno technikos kolegija užtikrintai įveikė Kauno TPMC

Vasario 17d. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko C lygos rungtynės tarp šeimininkų Kauno technikos kolegijos ir svečių Kauno TPMC. Užtikrintą pergalę po trijų setų kovos šventė aikštelės šeimininkai Kauno technikos kolegija.

Susitikimą nuo pat pradžios į savo rankas perėmė aikštelės šeimininkai Kauno technikos kolegija, jie greitai susikrovė milžiniška persvara (15:3), seto eigoje dar labiau savo pranašumą padidinę šeimininkai (22:4) triuškinamai laimėjo pirmąją susitikimo dalį (25:6).

Nors antrojo kėlinuko pradžioje rezultatas buvo lygus (7:7), Kauno technikos kolegija netruko ir vėl perimti iniciatyva seto eigoje (16:11). Nors svečiai priešinosi ir buvo sumažinę atsilikimą iki (18:16), seto pabaigoje neklydę aikštelės šeimininkai laimėjo atkarpą 7:2 taip laimėdami ir antrąją susitikimo dalį (25:18)

Trečiajame kėlinuke ir vėl daug geriau startavę šeimininkai susikrovė persvarą (10:4) ir nepalikdami didesnių vilčių varžovams užtikrintai laimėjo ir trečiąjį setą (25:12), taip švęsdami jau penktąją pergalę C lygos pirmenybėse.

Po rungtynių vienas iš Kauno technikos kolegijos žaidėjų sakė: Jog komanda žaidė atsipalaidavusi ir džiaugiasi iškovota užtikrintą pergalę.

Puslapis peržiūrėtas: 8108

Komentarai