Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BrainStorm vs KMAIK (3:1)

"BrainStorm" iškovojo pergalę prieš "KMAIK"

"BrainStorm" iškovojo pergalę prieš "KMAIK"

Pirmadienį Kauno TPMC sporto salėje įvyko B lygos pirmenybių rungtynės, kuriose jėgas surėmė "BrainStorm" ( šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykę "KMAIK".

Rungtynės prasidėjo taškas į tašką ir nė vienai ekipai nepavyko įrodyti didesnio pranašumo ( 6:5). Vis dėlto, "BrainStorm" greitai perėmė iniciatyvą į savas rankas ,kur su kiekviena ataka tolo nuo varžovų ( 15:7). Seto pabaigoje "KMAIK" nesugebėjo pasipriešinti varžovams - 25:13

Antrajame sete "BrainStorm" toliau diktavo savo sąlygas ir užtikrintai keliavo link pergalės. "KMAIK" sunkiai sekėsi atrasti savąjį žaidimą, o V.Girčio ir A.Andriukaičio duetas buvo neįkandomas riešutėlis svečiams. Šeimininkai ir antrąjį setą laimėjo užtikrintai - 25:15

Trečiajame sete "KMAIK" nežadėjo taip lengvai pasiduoti, kur pasinaudojo varžovų atsipalaidavimu ir ėmė diktuoti savo sąlygas varžovams ( 7:13). "BrainStorm" ekipai sunkiai sekėsi atsigauti po šalto dušo, kur pergalingai baigė trečiąjį setą - 22:25.

Ketvirtajame sete toliau tarp ekipų vyko atkakli kova, tačiau "BrainStorm" apsigynė nuo keletos svarbių atakų, kur surengė sėkmingą atkarpą ir atitolo nuo varžovų ( 16:10). Seto pabaigoje "KMAIK" nuleido rankas ir "BrainStorm" iškovojo pergalę, rezultatu - 25:12 ( 3:1)

Puslapis peržiūrėtas: 4218

Komentarai