Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Kauno kolegija (3:1)

Po intriguojančios kovos "Vitameda" namuose palaužė "Kauno Kolegijos" ekipą

Po intriguojančios kovos "Vitameda" namuose palaužė "Kauno Kolegijos" ekipą

 Sausio 19d. 19:00val., Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko "B" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "Vitameda" ekipa ir svečių teisėmis pasirodžiusi "Kauno Kolegija". Po ilgos ir įtemptos keturių setų kovos pergalę išplėšė "Vitamedos" ekipa, rezultatu 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo "Vitamedos" ekipos iniciatyva (9:4). Tačiau, "Kauno Kolegija" nesėdėjo rankų sudėjusi ir atradusi savąjį žaidimą ėmė pelnyti taškus ir pasivijo savuosius varžovus (18:16). Abi komandos buvo nusiteikusios atkakliai ir kovojo dėl kiekvieno taško. Tačiau, laikui bėgant svečių ekipai nepavyko pasipriešinti šeimininkams. Puikiai sužaista seto pabaiga atnešė pergalę pirmąjame sete "Vitamedos" ekipai, rezultatu - 25:19 (1:0).

Trečiojo seto pradžia buvo itin atkakli, abejos komandos kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Kiekviena ekipa rodė savo jėgą ir koja kojon ėjo pergalės link (13:12). Toks žaidimas tęsėsi iki seto vidurio, nes vėliau "Vitameda" atrado sąvąjį žaidimą, prie kurio ypač prisidėjo jungėjas A.Antonas ir puolėjas D.Tamošaitis, duetas rengė rezultatyvias atakas, kurių buvo sunku išvengti varžovams. Šeimininkai ir toliau diktavo savo žaidimo sąlygas ir spurtavo net 12:0 taškų atkarpa, kuri tiesiog palaužė svečius ir privertė nulenkti galvas antrąjame sete, rezultatu - 25:12 (2:0).

Prasidėjus trečiąjam setui abi komandos degė noru laimėti. Vyko apylygė kova (14:15). Bet setui įpusėjus, "Vitameda" ėmė daryti daugiau klaidų, o "Kauno Kolegijos" ekipa rodyti savo komandinį žaidimą. To pasekoje aikštelės svečiai ėmė veržtis į priekį, palikdami savo varžovus už nugaros. Seto rezultatas nepasikeitė iki pat jo pabaigos, "Kauno Kolegija" žaidė užtikrintai ir nepaleido, kad ir minimalios 2 taškų persvaros iš savo rankų. Setas baigėsi rezultatu - 23:25 (2:1).

Ketvirtojo seto nugalėtojas nuo pat pirmųjų taškų atrodė aiškus. "Kauno Kolegija" darė labai daug klaidų, nesusitvarkė su puikiais šeimininkų padavimais ir žaidimu prie tinklo, ko pasekoje "Vitameda" nutolo net 10 taškų skirtumu (19:9). Šiame sete nugalėtojas atrodė aiškus iki kol viskas apsivertė aukštyn kojomis. Šeimininkai pradėjo mąsiškai klysti, o puolime visus kamuolius uždarė nepramušamos J.Laurinavičiaus užtvaros. Iš 10 taškų persvaros beliko tik 3 taškai (23:20). Vis tik suėmę save į rankas "Vitamedos" ekipos tinklininkai neleido svečiams sukurti stebuklo ir padėjo tašką ketvirtąjame sete ir šios dienos rungtynėse, rezultatu - 25:21 (3:1). 

Puslapis peržiūrėtas: 5865

Komentarai