Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs BrainStorm (1:3)

,,BrainStorm" įveikė ,,Kauno TPMC"

,,BrainStorm" įveikė ,,Kauno TPMC"

 Sausio 23 d. 20:00 val. įvyko B lygos rungtynės. Kauno technikos profesinio mokymo centre susitiko ,,Kauno TPMC" (šeimininkai) bei ,,BrainStorm" (svečiai). Po intriguojančios keturių setų kovos pergalė atiteko ,,BrainStorm" ekipai rezultatu - 1:3.

Pirmojo seto pradžioje fortūna labiau šypsojosi aikštelės šeimininkams. Vaikinai setą pradėjo sėkmingais padavimais, kurie pasibaigdavo ,,eisu". Tačiau tuo ,,Kauno TPMC" galėjo džiaugtis neilgai. ,,BrainStorm" į ,,eisus" atsakė tuo pačiu ir išlygino rezultatą - 7:7. Kova užvirė iš naujo, tačiau ir vėl ,,BrainStorm" nenaudai. Šeimininkai kaupė vis didesnį ir didesnį pranašumą (11:17), bet taip, kaip jį greit surinko, taip pat jį greit sugebėjo išvaistyti. Vos kelių taškų persvara mačo pergalę iškovojo aikštelės svečiai rezultatu - 24:26 (0:1).

Antrajame sete ir toliau vyravo atkakli kova. Abi ekipos ėjo koją kojon viena kitai. Tačiau vis dėlto antrajame sete ,,BrainStorm" komandai teko pripažinti aikštelės šeimininkų pranašumą. ,,Kauno TPMC" puolėjas bei kapitonas -  Eduardas Norkus išvedė savo komandą į priekį savo rezultatyvių bei ,,suktų" atakų dėką. Mačo baigtis - 28:26 (1:1).

Nuo pat pirmųjų trečiojo seto taškų užvirė atkakli kova - taškas į tašką, kuri ir vėl išsilaikė iki pat seto pabaigos. Kai viena iš komandų išsiverždavo į priekį, kita netrukus rezultatą išlygindavo (4:4; 9:9; 13:13; 17:17) . Abi ekipos kovojo dėl kievieno taško - rezultatyviai atakavo bei blokavo. Tačiau jos darė ir ganėtinai daug klaidų, kurios komandoms ir kišo koją visų rungtynių metu. Tik seto pabaigoje sektis labiau pradėjo ,,BrainStorm". Ir vėl vos poros taškų persvara jie nugalėjo aikštelės šeimininkus rezultatu - 23:25 (1:2).

Ketvirtajame sete ir vėl viskas kartojosi. Abi komandos užsivedusios pradėjo mačą. ,,Kauno TPMC" įgavo poros taškų persvarą, tačiau aikštelės sveičiai netruko jė panaikinti. Kad ir kaip šeimininkai stengėsi palaikyti lygų ketvirtojo seto rezultatą, to nepavyko išlaikyti iki pat pabaigos. ,,Kauno TPMC" prarado savąjį žaidimą, ėmė daryti klaidas, taip leisdami savo priešininkams pradėti diktuoti savo sąlygas. Taigi, ,,BrainStorm" ekipa spurtavo penkių taškų atkarpa ir laimėjo ne tik ketvirtojo seto pergalę, bet ir šio vakaro rungtynio. Rezultatas - 18:25 (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 7461

Komentarai