Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Vitameda (0:3)

"LSMU" namuose nesugebėjo pasipriešinti "Vitamedos" ekipai

"LSMU" namuose nesugebėjo pasipriešinti "Vitamedos" ekipai

 Vasario 16d. 19:30 val., LSMU VA sporto rūmų salėje įvyko "B" lygos varžybos. Aikštelėje susitiko "LSMU" (šeimininkai) ir "Vitameda" (svečiai). Po neilgos trijų setų kovos pergale džiaugėsi "Vitamedos" ekipa, rezultatu - 3:0.

Prasidėjus pirmąjam setui abi ekipos į aikštelę žengė tvirtai ir užtikrintai. Nuo pirmųjų taškų užvirė kova - taškas į tašką (6:6; 8:8; 16:17). Komandos puikiai traukė kamuolius, bei stipriais smūgiais pelnė taškus, ekipos mainėsi rezultatyviomis atakomis ir iki pat seto pabaigos buvo neaiškus šio seto nugalėtojas. Vis tik seto pabaigą stabiliau sužaidę ir mažiau klaidų padarę pergalę išplėšė "Vitamedos" ekipa, rezultatu - 23:25 (0:1).

Antrąjį setą pradėjo "Vitamedos" ekipa. Jie nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos ir pelnė taškus, savo varžovus palikdami užnugaryje (9:4). Svečiai rodė gražų komandinį žaidimą, kuomet, A.Antono keliamus kamuolius komandos draugai vertė lengvais taškais. "LSMU" ekipos tinklininkams nepavyko atremti varžovų atakų, todėl jiems sekėsi sunkiau pelnyti taškus. Viso seto metu šeimininkams taip ir nepavyko pasivyti priešininkų. Setas baigėsi "Vitamedos" pranašumu - 17:25 (0:2).

Trečiajame sete vėl savo jėgą pradėjo rodyti aikštelės svečiai (11:4; 17:5). Jie ir toliau rengė rezultatyvias atakas ir neleido pasireikšti savo priešininkams. Toks scenarijus vyko iki pat seto pabaigos. Nors "LSMU" ekipa stengėsi ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio, tačiau pasipriešinti savo varžovams sekėsi sunkiai. Setas baigėsi vienuolikos taškų skirtumu "Vitamedos" ekipos naudai. Seto ir viso mačo pergale džiaugėsi aikštelės svečiai - 14:25 (0:3).

Po rungtynių kalbintas "Vitamedos" ekipos tinklininkas D.Baltrušaitis, sakė: "Buvome nusiteikę labai rimtai, gerai, tuo pačiu šiek tiek ir šventiškai, nes pirmame sete dar truputį "grybavom", prisidarėme savų klaidų, kilo įtampėlė, bet laukėme šiek tiek didesnio pasipriešinimo. Mes vertiname varžovą kaip labai rimtą, pirmą kartą žaidėme su šia komanda. Linkime sėkmės ir aišku čia silpnų varžovų jau nėra. Taip pat visus noriu pasveikinti su Šventėmis".

Taip pat po rungtynių kalbintas "LSMU" ekipos kapitonas M.Brazauskas, sakė: "Varžybose buvo inertingas pirmasis setas, graži kova, truputėlį pritrūko pabaigoje mums sėkmės. Taip pat labai trūko D.Kaupo, mūsų pagrindinio puolėjo. Šįkart varžovai buvo stipresni".

Puslapis peržiūrėtas: 6182

Komentarai