Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM vs KCSM - Tinklo draugai (1:3)

Itemptoje kovojo ,,KCSM - Tinklo draugai" išpėšė pergalę prieš ,,KCSM" ekipą

Itemptoje kovojo ,,KCSM - Tinklo draugai" išpėšė pergalę prieš ,,KCSM" ekipą

Sausio 18d. 19val., Kauno centro sporto mokyklos tinklinio sporto salėje įvyko B lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - ,,KCSM" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę ,,KCSM -Tinklo draugai". Po ilgos ir įtemptos keturių setų kovos pergalę išplėšė ,,KCSM - Tinklo draugai", rezultatu 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo ,,KCSM" ekipos iniciatyva (12:8). Tačiau, ,,Tinklo draugai" nesėdėjo rankų sudėję ir atradę savąjį žaidimą ėmė pelnyti taškus ir išsiveržė į priekį (12:16). Abi komandos buvo nusiteikusios atkakliai ir kovojo dėl kiekvieno taško. Tačiau, laikui bėgant ,,KCSM" ekipai nepavyko pasipriešinti varžovams. Jie sušvelnino rezultatą tik iki trijų taškų. Seto pergalė atiteko ,,KCSM - Tinklo draugams", rezultatu 22:25 (0:1).

Prasidėjus antrąjam setui abi komandos degė noru laimėti. Vyko apylygė kova (13:13). Bet setui įpusėjus, ,,KCSM - Tinklo draugai" ėmė daryti daugiau klaidų, o ,,KCSM" ekipa rodyti savo komandinį žaidimą. To pasekoje aikštelės šeimininkai ėmė veržtis į priekį, palikdami savo varžovus už nugaros. Seto rezultatas nepasikeitė iki pat jo pabaigos, ,,KCSM" žaidė užtikrintai ir nepaleido taškų persvaros iš savo rankų. Setas baigėsi rezultatu - 25:19 (1:1).

Trečiojo seto pradžia buvo panaši į antrojo. Kiekviena komanda rodė savo jėgą ir koja kojon ėjo pergalės link (11:10). Toks žaidimas tęsėsi iki seto vidurio, nes vėliau ,,Tinklo draugai" atrado sąvąjį žaidimą, prie kurio ypač prisidėjo jungėjas Justas Kaminskis ir puolėjas Tomas Vyšniauskas, duetas rengė rezultatyvias atakas, kurių buvo sunku išvengti varžovams. Svečiai ir toliau diktavo savo žaidimo sąlygas ir spurtavo aštuonių taškų atkarpa (11:18). Iki pat seto vidurio ,,KCSM" ekipai nepavyko pasivyti varžovų, todėl seto pergalė atiteko ,,KCSM - Tinklo draugams", rezultatu - 15:25 (1:2).

Ketvirtojo seto metu virė ypač įtempta kova. Ją dar labiau aitrino ,,užsidegę" žiūrovai ir trenerės. Komandoms kiekvienas pelnytas taškas buvo itin svarbus. Seto pradžioje priekyje ėjo ,,Tinklo draugų" ekipa, tačiau jam įpusėjus, rezultatas vėl tapo lygus (15:15). Nebuvo visiškai aišku kam atiteks seto pergalė. Kova vyko taškas į tašką ir nei viena ekipa nenorėjo taip lengvai pasiduoti. Tačiau paskutiniuosius du taškus vis dėlto pelnė ,,Tinklo draugai" ir taip iškovojo mačo pergalę. Rezultatas 23:25 (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 5669

Komentarai