Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Smūgis vs Kauno TPMC (3:2)

"Smūgis" namuose iškovojo pergalę prieš "Kauno TPMC"

"Smūgis" namuose iškovojo pergalę prieš "Kauno TPMC"

 Gruodžio 8 d. 20:00 val. Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje susitiko "B" lygos komandos: "Smūgis" (namai) ir "Kauno TPMC" (svečiai). Po įtemptos kovos pergalė atiteko šeimininkų komandai, rezultatu – 3:2.

Rungtynių pradžia prasidėjo svečių spurtu (5:11). Vis tik užsivedimo netrūkstantys šeimininkai sugebėjo atsitiesti ir pasivyti "Kauno TPMC" ekipą (13:15). Tačiau D.Bernoto ir G.Tuskos puikus duetas prie tinklo buvo neįkandamas "Smūgio" ekipos tinklininkams, šie vėl šoktelėjo į priekį (15:20). Kad ir kaip stengėsi pasivyti svečių komandą, bet šįkart užtikrinčiau sužaidė "Kauno TPMC" ekipa. Seto baigtis - 20:25 (0:1).

Antrasis setas prasidėjo lygia kova. Iki pat seto vidurio, nei viena komanda nesugebėjo atitrūkti daugiau nei trimis taškais (13:13). Tačiau pergalės trokštantys šeimininkai sužaidė atkarpą 7:2 ir išsiveržė į priekį (19:15). "Kauno TPMC" ekipa nesugebėjo susitvarkyti su puikiais J.Čiučelio servais, kas leido "Smūgio" ekipai išplėšti pergalę antrąjame sete ir išlyginti setų rezultatą. Seto pabaiga - 25:19 (1:1).

Trečiasis setas niekuom nesiskyrė nuo pirųjų, čia virė arši kova. Iki pat seto pabaigos komandos mainėsi rezultatyviomis atakomis ir tai viena, tai kita išssiverždavo į priekį. Vis tik šiame sete laimė šypsojosi svečių komandai, jie, kad ir nežymiai, tačiau įveikė "Smūgio" komandą ir išsiveržė į priekį skaičiuojant setus. "Kauno TPMC" ekipa nugalėjo rezultatu - 22:25 (1:2). 

Ketvirtąjame sete nuo pat pradžių iniciatyva rodė šeimininkų komanda (10:4).  Vis tik susitvarkę su savo klaidomis svečiai pasivijo varžovus ir išlygino rezultatą (17:17). "Smūgio" komandos jungiantysis žaidėjas G.Misailovas kontroliavo komandos derinius, kas jiems puikiai pavyko. Prie tinklo nesustabdomai žaidė J.Čiučelis, o S.Skilinsko blokai buvo nepramušami. "Kauno TPMC" nesugebėjo sustabdyti įsisiautėjusių šeimininkų, kurie ir šventė pergalę ketvirtąjame sete, rezultatu - 25:20 (2:2). 

Penktąjame sete prasidėjo lemiama kova taškas į tašką. Abi komandos kovojo už kiekvieną tašką, stengėsi dėl kiekvieno kamuolio, nes suprato - tai lemiamas setas, kurio laimėtojai bus rungtynių nugalėtojais. Svečiai puikiai žaidė puolime, o šeimininkai pradėjo klysti (4:7). Tačiau palaikomi sirgalių "Smūgio" ekipa sužaidė atkarpą 7:2 ir išsiveržė į priekį (11:9) Komandos apsimainė rezultatyviomis atakomis, tačiau užtikrinčiau šios dienos kovoje pasirodė šeimininkai, kurie ir šventė pegalę rezultatu 15:13 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 4494

Komentarai