Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Vitameda (3:1)

Po įnirtingos kovos ,,KTU" nurungė atkakliąją ,,Vitamedą" (VIDEO)

Po įnirtingos kovos ,,KTU" nurungė atkakliąją ,,Vitamedą" (VIDEO)

 Sausio 11d., 20:15 val. KTU statybos ir architektūros sporto salėje susitiko "B" lygos komandos: ,,KTU" namuose prieš ,,Vitamedą". Po atkaklios kovos grėsmingai nusiteikusių varžovų ,,Vitameda" nurungti neįstengė. Tiesa, vieno seto pergalę ji išplėsė. Rungtynės baigėsi šeimininkų naudai, rezultatu - 3:1.

Puikiai šį vakarą nusiteikę ,,KTU" žaidėjai turėjo išlieti nemažai prakaito, kad įrodytų ,,Vitamedai" kas čia aikštelėje šeimininkas. Greita ataka ir stiprūs smūgiai buvo abiejų komandų vizitinė kortelė. Visgi, setas baigėsi ,,KTU" komandos naudai, rezultatu - 25:23 (1:0).

Antroji rungtynių dalis vertė pasikankinti ne tik žaidėjus, bet ir salėje sėdinčius žiūrovus. Komandos žaidė taškas į tašką ir buvo sunku nuspėti kuo visa tai baigsis. Antro seto pergalę, atlikus du keitimus, išnaudojus minutines pertraukėles, ir vėl pasiglemžė ,,KTU" komanda, rezultatas - 26:24 (2:0).

Trečiojoje rungtynių dalyje ,,Vitameda" įgyjo dar daugiau pasitikėjo savimi. Garsiais šūksniais bei plojimais palaikoma komanda pradžioje spurtavo 5 taškų atkarpa (rezultatas 7:1)  ir iš visų jėgų stengėsi neprarasti šio pranašumo. Priešininkų komanda ne tik, kad neišsiveržė į priekį, bet ir neišlygino rezultato. Setas pasibaigė - 21:25 (2:1).

Ketvirtasis kėlinys buvo lemiamas, tačiau ,,KTU" komandos trenerė slėpė susijaudinimą - ramiu tonu ragino vaikinus susiimti ir iki galo sužaisti.  Vaikinai išsiveržė 5 taškais į priekį (rezultatas 15:10), tačiau šį pranašumą netrukus prarado. Jau nuo 21-ojo kėlinio taško abi komandos neatsiliko viena nuo kitos daugiau nei vienu tašku. Stiprūs smūgiai ir ilgai besitęsiantis kėlinys vertė sustingus stebėti varžybų baigtį. Visgi, lemiamą, 30-ąjį tašką pasiglemžė ,,KTU" ekipa. Rezultatas - 30:28 (3:1).

Po rungtynių R. Šišlienė rezultatu buvo patenkinta, bet sakė, kad galėjo būti ir geriau: ,,Vaikinai po švenčių dar nespėjo įgaut formos. Bet varžovai privertė paprakaituot ne tik žaidėjus, bet ir patį trenerį."
,,Vitamedos" treneris, kapitonas Raimundas Pocius komentavo: ,,Buvo geros varžybos. Pralošėm tai vien per savo nepaduotus servus. Viskas buvo gerai, stengsimės tobulėti ir kitą kartą įveikti."

Rezultatyviausi žaidėjai: ,,KTU" - Rytis Savickas; ,,Vitameda" - Jonas Lazdauskas.

Rungtynių ištraukos

 

Puslapis peržiūrėtas: 39974

Komentarai