Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM - Tinklo draugai vs Vitameda (3:1)

Įtemptoje kovoje "KCSM-Tinklo draugai" namuose palaužė "Vitamedos" ekipą ir žengia į B lygos pusfinalius

Įtemptoje kovoje "KCSM-Tinklo draugai" namuose palaužė "Vitamedos" ekipą ir žengia į B lygos pusfinalius

 Kovo 24d. 18:30val., Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko "B" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "KCSM-Tinklo draugų" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę "Vitamedos" tinklininkai. Po keturių setų kovos pergalę išplėšė šeimininkų ekipa, rezultatu - 3:1 ir toliau tęsia kovą dėl medalių.

Pirmąjį setą pradėjo "Tinklo draugų" ekipa. Jie nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos, pelnė taškus, rodydami, kas yra aikštelės šeimininkai, savo varžovus palikdami užnugaryje (19:7). Šeimininkai rodė gražų komandinį žaidimą, kuomet, J.Kaminskio keliamus kamuolius komandos draugai vertė lengvais taškais. "Vitamedos" ekipos tinklininkams nepavyko atremti varžovų atakų, todėl jiems sekėsi sunkiau pelnyti taškus, bei labai daug nepaduotų kamuolių ties padavimo riba. Viso seto metu svečiams taip ir nepavyko pasivyti priešininkų. Setas baigėsi "KCSM-Tinklo draugų" ekipos pranašumu - 25:12 (1:0).

Prasidėjus antrajam setui viskas apsivertė aukštyn kojomis. "Vitamedos" ekipa į aikštelę žengė tvirtai ir užtikrintai, bei pradėjo rodyti, kad be kovos jie pergalės nepadovanos. Nuo pat pirmųjų taškų rodė savo pranašumą ir neleido šeimininkams užsivesti, bei pradėti žaisti savąjį žaidimą (5:15; 15:23). "KCSM-Tinklo draugų" ekipos tinklininkai daug klydo, bei nesugebėjo atremti priešininkų puolimo. Antrasis setas baigėsi "Vitamedos" pergale - 18:25 (1:1).

Išlyginus setų rezultatą - 1:1 užvirė įtempta kova. Nors trečiojo seto pradžia buvo ganėtinai lengva šeimininkų ekipai, kiek vėliau jiems ir vėl koją kišti pradėjo padarytos klaidos (18:17). Užsivedę "Tinlo draugų" ekipos tinklininkai aukojosi dėl kiekvieno taško, puikiai žaidė tiek puolime, tiek gynyboje, ko pasekoje išplėšė pergalę trečiajame sete. Setas baigėsi rezultatu - 26:24 (2:1).

Ketvirtąjį setą šeimininkams jau nebuvo taip lengva išlikti priekyje (4:9, 12:17). "Vitamedoje" atakas perėmus D.Baltrušaičiui su N.Glodeniu, R.Vilkui „statant“ sėkmingas užtvaras, "Tinklo draugų" ekipos tinklininkams setui artėjant į pabaigą vis dar teko pastoviai vytis priešininkus (13:18). Tačiau setas buvo apverstas aukštyn kojomis po šeimininkų 8 taškų spurto (20:19), po kurio netrukus sekė pergalė. Seto rezultatas – 25:20 (3:1).

Po rungtynių kalbintas "Vitamedos" ekipos kapitonas D.Baltrušaitis, sakė: "Labai norėjome revančo.. Pirmąjame sete buvome gal būt šiek tiek susinervavę, atėjome įsitempę, bet žaidėme prieš komandą, kuri labai smarkiai patobulėjo nuo sezono pradžios, labau daug naujų elementų atsirado gynyboje, kurių mes neapėjom. Labai gera komanda. linkiu sėkmės finale, nes labai tikiu, kad jie ten bus".

"KCSM-Tinklo draugų" ekipos trenerė J.Kontvainienė, sakė: "Mes labai džiaugėmės, nes tikrai nesitikėjau. Su šia būtent komanda taip prastai pradėjom sezoną, kad išvis galvojome, kad mes žaisim Mažojoje taurėje, kad iškrisim, bet vėliau per plauką neiškritom, o dabar užtikrintai laimėjome pusfinalių seriją ir išėjome į ketvertą. O dabar bandysime laimėti kažkokius medalius..".

Puslapis peržiūrėtas: 6483

Komentarai