Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs KCSM - Tinklo draugai (0:3)

,,Vitamedai" nepavyko pasipriešinti ,,KCSM - Tinklo draugams"

,,Vitamedai" nepavyko pasipriešinti ,,KCSM - Tinklo draugams"
Kovo 22 d. 18:30 val. įvyko B lygos atkrintamosios ketvirtfinalio rungtynės. Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje susitiko ,,Vitameda" (šeimininkai) ir ,,KCSM - Tinklo draugai" (svečiai). Po atkaklios trijų setų kovos pergalę iškovojo aikštelės svečiai rezultatu - 0:3.
 
Pirmasis setas prasidėjo atkalkia ekipų kova - taškas į tašką. Intriga išsilaikė iki pat seto pabaigos (5:5; 15:15; 24:24). Abi komandos kovojo dėl kiekvieno taško, rezgė rezultatyvias atakas, tačiau darė nemažai klaidų. Pačią paskutinę mačo minutę (po rezultato 25:25) ,,Vitameda" suklydo, o ,,KCSM - Tinklo draugai" užbaigė setą rezultatyviomis atakomis. Rezultatas - 25:27 (0:1).
 
Nuo pat antrojo seto pradžios ,,KCSM - Tinklo draugai" perėmė žaidimą į savo rankas. Įpusėjus setui aikštelės svečiai jau buvo įgavę šešių taškų persvarą - 8:14, o kiek vėliau turėjo jau ir devynių taškų pranašumą ,,KCSM - Tinklo draugai" spaudė savo priešininkus sėkmingais padavimais, kurie dažniausiai pasibaigdavo ,,eisais". Taip pat ,,Vitamedai" antrajame sete sunkiai sekėsi ,,pramušti" priešininkų ,,pastatytas sienas". Mačui einant į pabaigą šeimininkai stengėsi susiimti ir taip lengvai lengvai nepasiduoti, šiek tiek sumažino skirtumą - 14:19, tačiau aikštelės svečiai buvo pranašesni bei iškovojo ir antrojo seto pergalę - 18:25 (0:2).
 
Trečiasis setas prasidėjo sėkmingomis ,,Vitamedos" atakomis. Po truputėlį šeimininkai ėmė spausti savo varžovus į kampą (5:2; 8:4; 10:6). Tačiau po minutinės pertraukėlės ,,KCSM - Tinklo draugai"  ėmėsi iniciatyvos. Aiktelės svečių puolėjai - Tomas Vyšniauskas ir Mindaugas Liutkauskas ėmė po truputį mažinti skirtumą, spurtavo penkių taškų atkarpa, taip netgi išsiverždami į priekį. Po rezultato - 18:18 kova užvirė iš naujo. ,,Vitameda" kovojo iki pat paskutinės minutės, tačiau jiems šį vakarą pritrūko parako, o pergale galėjo džiaugtis ,,KCSM - Tinklo draugai". Seto baigtis - 22:25 (0:3).
Puslapis peržiūrėtas: 7090

Komentarai