Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Tinklida (1:3)

,,Tinklidos" pergalė prieš ,,Sporto fėja"

,,Tinklidos" pergalė prieš ,,Sporto fėja"

 Š. m. vasario 17d. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko C lygos rungtynės, kuriose ,,Sporto fėja" (šeimininkai) pasitiko ,,Tinklida" (svečiai) komandą. Po azartiškos kovos pergalė atiteko ,,Tinklida" komandai, rezultatu - 1:3.

Rungtynės prasidėjo aiškiais ir užtikrintais ,,Tinklida" smūgiais, kai tuo tarpu ,,Sporto fėja", regis, vis dar apšilinėjo. Ypač pasižymėjo svečių komandos žaidėjas D.Stankevičius, kuris pelnė komandai daug taškų. ,,Sporto fėja" lyderis J.Lazdauskas vedė komandą į priekį, bet, kaip sakoma, "vienas lauke ne karys", jam trūko ir komandos draugų pagalbos. Setas baigėsi rezultatu - 18:25 (0:1).

Antroji rungtynių dalis mažai kuo skyrėsi nuo pirmosios. ,,Sporto fėja" lyderis Jonas Lazdauskas pamažu užkrėtė ir kitus komandos draugus savo energija ir pozityvumu, bet komandai kliudė aikštelėje daromos klaidos. ,,Tinklida" taip pat šiame sete nestokojo klaidų, bet ir taškų atžvilgiu jiems sekėsi neblogai. Seto pabaiga - 21:25 (0:2).

Trečiajame sete atrodė, kad niekas nepasikeis (rez. 6:12) ir ,,Tinklida" be vargo nugalės priešininkus, tačiau netikėtai ,,Sporto fėja" driokstelėjo tokiu spurtu, kad ne tik išlygino rezultatą, bet ir išsiveržė į priekį. Komandos kapitonas E.Sliežauskas negailėjo stiprių "ace'ų", o ir kiti komandos nariai aktyviai dalyvavo žaidime. Po rezultato 14:13 ,,Sporto fėja" ir vėl "užbūrė" - spurtavo net 9 taškų atkarpa. Jie taip pagavo azartą, jog betrūko uždainuoti "Trys milijonai". Seto pabaiga - 25:17 (1:2).

Ketvirtajame kėlinyje ,,Tinklida" suprato, kad prieš ,,Sporto fėja" reikia gerai paprakaituoti ir pradėjo laidyti tokius smūgius, kuriuos tenka pamatyti A lygos rungtynėse. Žaidimas įgavo pagreitį, bet, deja, ,,Sporto fėjai" vairas iš rankų išslydo. ,,Tinklida" šiame sete padarė vos 2 klaidas, o taškus šiame sete bėrė kaip žirnius. Setas pasibaigė triuškinančiu rezultatu - 9:25 (1:3).

Po runtynių nugalėtojų komandos kapitonas Tomas Kurklietis komentavo: ,,Aš skaitau, kad mes už trečią kėliny atsilyginom ketvirtam sete. Šiaip buvo labai malonu žaist, nes vyrai priešinosi, bet mes gerai žaidėm, išskyrus vieną duobę trečiam... Tai šiaip patenkintas esu. Daug blokų pastatė R.Šimkus, D.Stankevičius daug įmušė taškų, Kęstutis Gasevičius gerai prisiėmė, o aš gerai vadovavau!"

Puslapis peržiūrėtas: 6773

Komentarai