Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: DSK Kaunas vs Naktis (3:2)

Dramatiškoje kovoje "DSK Kaunas" šventė pergalę prieš "Naktis" komandą. (VIDEO)

Dramatiškoje kovoje "DSK Kaunas" šventė pergalę prieš "Naktis" komandą. (VIDEO)

 Kovo 11d., 17:00 val., Kauno SRC sporto salėje į kovą stojo dvi viena kitos vertos komandos. "DSK Kaunas" namie priėmė svečius "Naktis" komandą. Tai buvo šių komandų pirmasis susitikimas atkrintamųjų maratone. Labai atkaklioje kovoje, po 5 setų žaidimo, vargais negalais pergalę iškovojo šeimininkai.

Pirmasis setas prasidėjo klaidomis, tačiau komandoms įsižaidus, užvirė nuožmi kova. Ypač naudingai pirmojoje rungtynių dalyje atrodė G.Kaštaunas, kurio smūgiai buvo neatremiami "DSK Kaunas" komandos. Įpusėjus setui "Naktis" turėjo keletos taškų persvarą (11:15). Šią persvarą svečiai išlaikė iki pat seto pabaigos. 

Antrąjį setą sėkmingiau pradėjo "DSK Kaunas" tinklininkai, kuriuos į priekį vedė L.Talmantas. Šį kartą jo žaidimas buvo neįkandamas svečiams, kurie nenuleido rankų, paprašė pertraukėlės, po kurios ne tik išlygino rezultatą bet jį ir persvėrė. Šis žingsnis privertė pertraukėlės prašyti šeimininkus, po kurios prasidėjo kova taškas į tašką iki pat seto pabaigos, kurią sėkmingiau "DSK Kaunas" ekipa. Antroji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 25:23.

Trečiojoje rungtynių dalyje įspūdingai pradžią pradėjo "Naktis" tinklininkai (3:11). Po šio spurto šeimininkai nebeatsigavo ir buvo priversti pripažinti svečių pranašumą. Trečiasis setas baigėsi rezultatu 19:25.

Ketvirtasis setas buvo labai svarbus "DSK Kaunas" komandai, kuri susikaupusi pradėjo daryti mažiau klaidų ir išnaudoti platų puolimo arsenalą. Iki seto vidurio vyko lygi kova, bet tada į priekį šovė šeimininkai, kurie nepaliko jokių vilčių svečiams pagalvoti apie šio seto pergalę. Ketvirtoji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 25:15.

Ištraukus burtus, prasidėjo 5-asis - lemiamas setas. Pradžią ir vėl sėkmingiau pradėjo G.Kaštauno vedama "Naktis" komanda (5:8). Tačiau "DSK Kaunas" nenuleido rankų, padarė keleta sėkmingų atakų o esant rezultatui (11:12) sužaidė įspūdingai - išlygino rezultatą ir pasinaudoję varžovų klaidomis šventė pergalę 15:12.

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Rungtynių video. V setas.

Puslapis peržiūrėtas: 21084

Komentarai