Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Vitameda (1:3)

Po atkaklios kovos "Vitameda" nugalėjo "Kauno Kolegijos" ekipą ir žengė į pusfinalį (VIDEO)

Po atkaklios kovos "Vitameda" nugalėjo "Kauno Kolegijos" ekipą ir žengė į pusfinalį (VIDEO)

 Kovo 22 dieną, 17:30 val., Kauno Kolegijos sporto salėje įvyko KTML "B" lygos antrosios ketvirtfinalio atkrintamosios varžybos tarp šeimininkų "Kauno Kolegijos" ir svečių "Vitamedos" komandų. Pergalę rezultatu 1:3 šventė svečiai, kurie galingai žengė į pusfinalį.

 Pirmasis setas prasidėjo šeimininkų komandos mini spurtu (4:1). Tačiau "Vitamedos" ekipa neleido šeimininkams susikrauti persvaros, kurią galėtų išlaikyti, atsakė lygiai tokiu pačiu spurtu ir išlygino rezultatą (5:5). Nuo tada prasidėjo arši kova. Nei viena komanda nesugebėjo įgyti didesnės persvaros nei du taškai ir tai tęsėsi iki pat seto pabaigos (9:9; 15:15; 20:20). Abi ekipos nuolat keitėsi rezultatyviomis atakomis, kai einant seto pabaigai atrodė sėkmės fortūna labiau švietė "Vitmedos" tinklininkams (22:24). Dėja, "Kauno kolegijos" tinklininkai, gaudami pylos nuo trenerio ir susikaupę, parodė savo charakterį ir išlygino rezultatą (25:25). Vyko tikras nervų karas, kurį šį kartą laimėjo šeimininkai ir išplėšė pergalę šiame sete rezultatu - 29:27 (1:0).

 Antrasis setas buvo visiškai priešingas pirmąjam. Šeimininkai be galo daug klydo, o "Vitamedos" ekipos tinklininkai sau be vargo susikrovė solidžią persvarą (3:9; 8:20). Šiame sete ypatingai pasižymėjo R.Pociaus, kuris kėlė preciziškus kamuolius ir A.Stelmoko, bei G.Grigaravičiaus, kurie buvo nesustabdoma puolime, trejetas. Stebuklų šiame sete neįvyko ir svečių komanda pasiekė lengvą pergalę rezultatu - 10:25 ir išlygino setų santykį (1:1).

 Trečiąjame sete vėl užvirė intriguojanti kova. Abi ekipos kovojo lygiai, keitėsi rezultatyviomis atakomis ir pirmaujanti komanda nuolat keitėsi. Tačiau seto pabaigoje, sužaidę atkarpą 0:5 į priekį šovė "Vitamedos" tinklininkai (15:20). Kad ir kaip stengėsi pasivyti priešininkus "Kauno Kolegijos" ekipa, vis dėl to jie turėjo pripažinti svečių pranašumą rezultatu - 22:25 (1:2).

 Ketvirtąjame sete "Kauno Kolegijos" ekipos tinklininkai suprato, kad nebeturi kur trauktis. Praloštas setas padovanotų priešininkų komandai kelialapį į pusfinalį. L.Dambrausko ir J.Laurinavičiaus duetas tempė šeimininkus pergalės link (13:13; 14:14; 15:15). Tačiau, "Vitamedos" tinklininkai žaisdami fantastiškai tiek puolime tiek gynyboje buvo nesustabdomi ir sužaidė atkarpą 0:6 (15:21). Šeimininkai palūžo, atrodė viskas ėmė slysti iš po kojų. Dėja, atsitiesti jiems taip ir nepavyko. Kad ir kaip stengėsi, "Kauno Kolegijos" ekipa, turėjo pripažinti "Vitamedos" tinklininkų pranašumą, kuri tiesiu žingsniu žengė į pusfinalį. Ketvirtasis setas baigėsi rezultatu - 21:25 (1:3).

 Po pergalės, linksmas "Vitamedos" kapitonas R.Pocius, sakė "Geros varžybos. Džiaugiuosi komandos pergale. Stipriai sužaidė visi žaidėjai. Įrodėme, kad esame tvirta komanda ir kad turime būti pusfinalyje. Kovosim ir toliau dėl medalių, stengsimės pasiekti kuo aukštesnę vietą". Taip pat juokaudamas pridūrė ir ketureilį: "Mūsų pergalė gera, Mes laimėsim visada. Griūsim, arsim ir kovosim! Ir varžovams padėkosim." 

 Po rungtynių "Kauno Kolegijos" treneris V.Kazlauskas komentuoti atsisakė.

Puslapis peržiūrėtas: 40648

Komentarai