Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Bier Garten (3:0)

,,Kauno kolegija" sutriuškino ,,Bier Garten"

,,Kauno kolegija" sutriuškino ,,Bier Garten"

 Gegužės 29 d. 18:30 val., Kauno technikos profesinio rengimo centre susitiko ,,Sportturas 6x6" 2017 m. taurės komandos: ,,Kauno kolegija" (šeimininkai) bei ,,Bier Garten" (svečiai). Po trumpos kovos užtikrinta pergalė atiteko ,,Kauno kolegijai", rezultatu - 3:0.

Rungtynės prasidėjo nuožmia ,,Bier Garten" komandos ataka. Dar seto pradžioje įnirtingai pirmavusi svečių komanda (rez. 7:2) savo pranašumą išlaikė iki pat seto galo ir vos likus vienam taškui iki seto pergalės (rez. 19:24) ,,Kauno kolegijos" vaikinai smogė jiems atsakomąjį smūgį - spurtavo net 6 taškų atkarpa, taip netikėtai išsiverždami į priekį. Savo ryžtą vaikinai išlaikė iki galo ir setą užbaigė sėkmingai, rezultatu - 27:25 (1:0).

Antroji rungtynių dalis buvo nenuspėjama. Šiame sete tiek viena, tiek kita komanda neatsiliko nuo priešininkų (rez. 3:3; 8:8; 15:15). Tiesia, ,,Bier Garten" nujautė kylančią grėsmę ir išnaudojo abi minutines pertraukėlės, o tai padėjo jiems išsiveržti į priekį (rez. 20:22), tačiau energingieji kolegijos vaikinai greitai čiupo žaidimo vairą į rankas ir setą vėl užbaigė pergalingai - 26:24 (2:0).

Nors ir nelengvai, tačiau abiejų setų pergales iškovoję šeimininkai trečiajame sete tik ,,papustė delnais" ir ėmėsi darbo. Tikriausiai savo entuziazmu jie gerokai išbalansavo vakaro priešininkus, kuriems, rodės, jau stigo jėgų ir užsispyrimo. Seto pabaiga užtikrinta - 25:19 (3:0).

Po rungtynių ,,Bier Garten" komandos kapitonas Artūras Mickevičius komentavo: ,,Šį vakarą pritrūko jėgų, vistiek jaunimas - taip ir turėjo būt. Sėkmės jiems toliau!"

Puslapis peržiūrėtas: 6274

Komentarai