Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Kviečiame komandas registruotis 2020/2021 metų KTML pirmenybėms!

Kviečiame komandas registruotis 2020/2021 metų KTML pirmenybėms!

Kviečiame visus tinklinio mėgėjus ir mėgėjas dalyvauti KTML 2020/2021 metų pirmenybėse. Šiais gana sunkiais virusiniais laikais Kauno tinklinio mėgėjų lyga nežada sustoti ir šiemet skaičiuoja jau 11-uosius gyvavimo metus. Kaip ir ankstesniais metais, tikimasi didelio šios sporto šakos gerbėjų susidomėjimo. Šis sezonas bus dar viena puiki patirtis visiems dalyviams. Kiekvienais metais lyga stengiasi populiarinti tinklinį ir suteikti dalyviams kuo daugiau teigiamų emocijų aikštelėje.

Šiemet komandos galės varžytis 6-iose grupėse - A lygoje (6x6), mėgėjiškose B (6x6) ir C (4x4) lygose, "Žalių" D lygoje ir „Dailiosios“ A bei B moterų lygose. Taigi savo nišą KTML pirmenybėse galės surasti praktiškai visų meistriškumo lygių komandos.

Komandoms nebūtina turėti savo sporto salės, rungtynes bus galima žaisti lygos paskirtoje salėje, tik reikės už tuos kartus susimesti su varžovais už salės nuomą.

Kauno tinklinio mėgėjų lygos 2020/2021 metų sezono programa:

• Dėl COVID-19 sustabdytų 2019/2020 metų sezono B ir Žalių D lygos pirmenybių pabaigimas (2020m. rugsėjo-spalio mėn.)
• Prieš sezoninis vyrų "RIO" taurės turnyras (tik B, C ir D lygos komandoms) (2020m. rugsėjo-lapkričio mėn.)
• Kauno tinklinio mėgėjų lygos pirmenybės (2020m. spalio mėn. – 2021m. gegužės mėn.)
• Pavasario „Sportturas“ taurė turnyras vyrams ir moterims (2021m. balandžio – gegužės mėn.)

Vyrų Aukščiausia A lyga 6x6

Tai yra oficialios Kauno miesto aukščiausios lygos atvirosios pirmenybės. Jose gali dalyvauti pačios stipriausios komandos iš visos Lietuvos, kurios pogrupiuose sužais 2 ratus, išvykoje ir namuose ir paskui kovos atkrintamosiose varžybose. Šioje lygoje bus žaidžiama su "Molten" kamuoliais.

Aukščiausios A lygos NUOSTATAI 

Vyrų B lyga 6x6

Ši lyga eilę metų pati gausiausia komandų skaičiumi. Ji specialiai skirta komandoms, kurioms per stipri yra Aukščiausia A lyga, tačiau joms taip pat norėtųsi pažaisti 6x6 formatu su lygiaverčiu varžovu. Šioje lygoje bus žaidžiama su "Mikasa" kamuoliais.

B lygos NUOSTATAI 

C lyga 4x4

Ši lyga, skirta tinklinio mėgėjams, kurie dėl žmonių trūkumo negali surinkti komandos B lygoje "šešetuose“, tačiau vistiek norėtų žaist. Taip pat joje lygiagrečiai gali žaisti B lygos komanda mažesne sudėtimi. Šioje lygoje bus žaidžiama su "Mikasa" kamuoliais.

C lygos NUOSTATAI 

„Žalių“ D lyga MIX 6x6

Jau trečius metus gyvuojanti D lyga parodė kad sprendimas ją įkurti buvo teisingas. Ši Kauno miesto tinklinio lyga, skirta „tikriems“ tinklinio mėgėjams kurioje gali žaisti draugų grupės, vasarą tinklinį žaidę paplūdimyje, o šaltuoju metų laiku reguliariai susirenkantys žaisti tinklinį salėje.

Tai gali būti komandos, kurių tarpe taip pat yra ir merginų, kurios irgi labai mėgsta šią sporto šaką. Žinoma jums labai smagus toks sportavimo būdas, savame draugų būryje, tačiau ar niekados nekilo minčių pamėginti pažaisti prieš kitas nepažystamas komandas, kurios būtų panašaus pajėgumo, pasidžiaugti galbūt pasiekta pergale, pajusti azartą po pelnyto taško ar sėkmingos užtvaros? Tai jums gali būti naujas neatrastas jausmas, kurį vėliau pamėgsite visam gyvenimui.

Žinoma, Jūs turbūt iškarto pagalvosite, kad va mes tik paprasti mėgėjai, o ten, būsimi varžovai kur kas stipresni, ir nėra tikslo eiti žaisti ir būti „uždaužytiems“... Aišku nuo to niekas neapdraustas, ir būna kad kai kurios komandos tikrai stipresnės už likusias, tačiau laikui bėgant pajėgumai beveik išsilygina ir prisitaikant prie varžovų galima labai smagiai pažaisti tinklinį. Šios lygos tikslas yra suburti tikrąsias mėgėjiškas komandas, į vieną atskirą, specialiai naujokams skirtą lygą, kurios tarpusavyje galėtų varžytis kaip lygiavertės komandos, taip pat turėtų galimybę laimėti taurę bei medalius, o vėliau tokiai komandai „užaugus“ bus galimybė pereiti į stipresnę lygą.

Būtų puiku sulaukti tokių komandų dalyvavimo, norinčių išbandyti jėgas tinklinio aikštelėje su tikrais teisėjais ir statistika, Žinoma teisėjai atlaidžiau žiūrės į elementarias klaidas, kurių ateityje tikimės kad turėtų mažėti, nes tai bus ne tik dalyvavimas pirmenybėse bet ir taip pat bus papildomas žinių bagažas iš tinklinio taisyklių kiekvienam iš žaidėjų, ir šios žinios tikrai bus tik į naudą visiems tinklinio mėgėjams.

Dalyvaujant pirmenybėse visuomet laiko liks ir treniruotėms, todėl nepergyvenkite jei Jūsų kompanija yra didelė, o dalyvautų ne visi. Grafikas nebūtų labai intensyvus, todėl įprasto režimo labai keisti nereikėtų.
Pagal nuostatus komandoje aikštėje turėtų būti bent viena dailiosios lyties atstovė.

Taip pat pasirūpinkite komandos aprangomis kad jos būtų vienodos ar panašios spalvos ir su skirtingais numeriais.

Šioje lygoje bus žaidžiama su "Mikasa" kamuoliais.

"Žalių„ D lygos NUOSTATAI 

„Dailioji“ A lyga

Tai yra oficialios Kauno miesto moterų lygos atvirosios pirmenybės. Jose dalyvauja visos norinčios moterų tinklinio komandos. „Dailioji“ lyga pasižymi dideliu populiarumu ne tik Kauno mieste, nes pirmenybės sulaukia dalyvių ir iš aplinkinių rajonų.

Moterų „Dailiosios“ A lygos NUOSTATAI 

"Dailioji" B lyga

Tai dar pakankamai nauja, tik antrus metus gyvuojanti lyga, kurioje dalyvauja žemesnio meistriškumo komandos nei Dailiosios A lygos komandos. Lygoje kviečiamos dalyvauti jaunesnės tinklininkės, kurioms galbūt sunku varžytis su savo bendraamžėmis dėl skirtingo meistriškumo, o taip pat kviečiamos tikrosios tinklinio mėgėjos, nepriklausomai nuo amžiaus.

Moterų „Dailiosios“ B lygos NUOSTATAI 

Galutinis naujojo sezono formatas bus patvirtintas pasibaigus registracijai.

Registracijos anketos patalpintos nuostatuose. Paraiškas siųsti info@ktml.lt, daugiau informacijos tel 867696000.

Linkime visoms komandoms sėkmingo 11-ojo sezono ir tikimės, kad jo nesustabdys jokie virusai!

 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 16278