Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs KSMS ‒ Heksa (2:3)

Po ilgos kovos ,,KSMS ‒ Heksa“ pergalė prieš ,,La Vita Volley“ ekipą

Po ilgos kovos ,,KSMS ‒ Heksa“ pergalė prieš ,,La Vita Volley“ ekipą

Gruodžio 6d. 20:15 val. įvyko Dailiosios lygos rungtynės. Rio Arenoje susitiko aikštelės šeimininkės ,,La Vita Volley" ekipa ir svečių teisėmis atvykusi ,,KSMS - Heksa" ekipa. Po ilgos ir intriguojančios kovos pergalę iškovojo ,,KSMS - Heksa" merginos rezultatu - 2:3.

Pirmasis setas prasidėjo lygia kova. Abi ekipos buvo užsivedusios ir ryžtingai rinko taškus (16:16). Šiame sete ,,La Vita Volley" ekipą į priekį vedė Indrė Gulbinienė, kuri patogiai kėlė kamuolius ir Viktorija Bagdonė, kuri juos vertė taškais, o ,,KSMS - Heksą" - kėlėja Miglė Šidlauskaitė ir puolėja Kamilė Kiaušaitė.  Žaidimas taškas į tašką vyko iki 16-to taško. Nuo tada, susikaupusi ,,La Vita Volley" ekipa surengusios kelias rezultatyvias atakas išsiveržį į priekį ir džaiugėsi seto pergale - 25:17 (1:0).

Antrajame sete vėl vyko apylygė kova. Seto pradžioje šiek tiek geriau sekėsi ,,KSMS - Heksa" merginoms, tačiau ,,La Vita Volley" ekipa nenusileido ir padedama Neringos Leškienės taiklių mušimų išlygino rezultatą (16:16). Visgi, stipresnės buvo aikštelės viešnios - seto pabaigoje pelniusios kelis taškus nugalėjo savo varžoves - 21:25 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje ,,La Vita Volley" ekipa grįžo rimtai nusiteikusi. Nors pačioje seto pradžioje kova buvo lygi (6:6), netrukus aikštelės šeimininkėsėmė veržtis į priekį (17:11).  Jos įgavo savo pranašumą ir jo nepaleido iki pačios seto pabaigos. Ir nors abi komandos rodė gražius žaidimus, kovojo dėl kiekvieno kamuolio, šiame sete sėkmė šypsojosi ,,La Vita Volley" ekipai - 25:22 (2:1).

Ketvirtajame sete abi ekipos rodė gražų ir atkaklų žadimą. ei viena komanda nenorėjo nusileisti ir kovojo iki galo. Iki pat seto vidurio varžovių jėgos buvo lygios. Tačiau kita seto pusė buvo palankesnė ,,KSMS - Heksa" merginoms. Merginos eisavo, statė sienas ir taškas po taško ėjo priekyje. Šiame sete komandą į priekį vedė Justina Čipkutė. ,,La Vita Volley" ekipa dar bandė pasivyti varžoves (17:24), tačiau joms nebeužteko laiko ir jėgų. Pakutinį tašką pelnė aikštelės viešnios ir išlygino rezultatą- 18:25 (2:2).

Nuo pat seto pradžios iki pabaigos vyko žaidimas taškas į tašką. Kova buvo labai atkakli ir įtempta. Komandos padarė vos po vieną klaidą, rengė pergalingas atakas. Seto metu, ypač pabaigoje, ,,KSMS - Heksa" merginoms puikiai sekėsi atremti priešininkių kamuolius, merginos statė sienas, ir pelniusios taškus džiaugėsi sunkiai iškovota pergale - 13:15 (2:3).

Puslapis peržiūrėtas: 4362

Komentarai