Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Marito (0:3)

Pirmosiose pusfinalio rungtynėse "Marito" svečiuose neturėjo vargo prieš "KTU" ekipą

Pirmosiose pusfinalio rungtynėse "Marito" svečiuose neturėjo vargo prieš "KTU" ekipą

 Balandžio 13d. 20:30val., KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko "A" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "KTU" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę "Marito" tinklininkai. Po trijų setų kovos pergalę namo išsivežė svečių ekipa, rezultatu - 3:0 ir viena pergale priartėja finalo link.

Nuo pat pirmojo seto pradžios iniciatyvos ėmėsi "Marito" ekipa, kol tuo metu "KTU" tinklininkai į rungtynes žiūrėjo pernelyg atsainiai. Nors aikštelės šeimininkai neleisdavo savo varžovams pernelyg išsiveržti į priekį, tačiau ir nesistengė jų aplenkti ar bent išlyginti rezultato (4:10; 10:15). Įpusėjus setui "Marito" "statė sienas", rezultatyviai atakavo, taip dar labiau triuškindami varžovų ekipą. Mat aikštelės šeimininkai darė labai daug klaidų, o ir sunkiai sekėsi nusiimti kamuolius. Iki pat seto pabaigos šeimininkams taip ir nepavyko susikoncentruoti į žaidimą, taigi, svečiai pelnytai laimėjo pirmąjį setą rezultatu - 16:25 (0:1).

Antrajame sete "KTU" ekipa dar bandė susiimti. Setą jie pradėjo beveik taškas į tašką, o jam įpusėjus skirtumas dar nebuvo toks didelis - 12:16. "KTU" ekipos žaidėjas - M.Darasevičius savo netikėtomis atakomis neleido varžovams įsibėgėti. Tačiau netrukus "Marito" ir vėl po truputėlį ėmė kaupti pranašumą. Aikštelės šeimininkai ir vėl prarado susidomėjimą žaidimu. Priešininkų klaidomis ir vėl naudojosi svečių ekipos tinklininkai. Seto baigtis - 17:25 (0:2).

Trečiasis setas buvo panašus į ankstesnius. "Marito" nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos, žaidė komandinį žaidimą, to pasekoje šeimininkai nesugebėdavo išlyginti rezultato. Taip pat "KTU" komandai taip ir nepavyko sustabdyti puikaus S.Narvydo puolimo, kuris vien trečiajame sete pelnė net 10 taškų. Taigi, "Marito" ekipos tinklininkai iškovojo paskutiniojo seto ir šio vakaro rungtynių pergalę. Rezultatas - 16:25 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 6479

Komentarai