Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Smūgis vs Kauno kolegija (1:3)

"Smūgis" namuose nusileido "Kauno Kolegijos" ekipai

"Smūgis" namuose nusileido "Kauno Kolegijos" ekipai

 Sausio 26d. 20:00val., Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko "B" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "Smūgio" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę "Kauno Kolegijos" tinklininkai. Po įtemptos keturių setų kovos pergalę išplėšė "Kauno Kolegijos" ekipa, rezultatu 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo lygia kova, kurioje ekipos kovojo taškas į tašką. Vis tik, ties seto viduriu, "Smūgio" ekipa pradėjo daug klysti, kas svečių komandai leido pelnyti lengvus taškus ir pabėgti į priekį jau didesniu skirtumu (20:15). Šeimininkų ekipos tinklininkai labai daug klydo ties padavimo riba, kuo pasinaudoję "Kauno Kolegijos" tinklininkai išplėšė pergalę pirmąjame sete, rezultatu - 17:25 (0:1).

Antrasis setas prasidėjo šeimininkų komandos mini spurtu (9:5). Po minutės pertraukėlės grįžusi į aikštelę "Kauno Kolegijos" ekipa susikaupė ir beveik pasivijo savo varžovus (16:14). Ties šiuo rezultatu svečių komandos lyderis J.Laurinavičius atsistojo ties padavimo riba, kur iš eilės pelnė net 4 ace'us, o "Kauno Kolegijos" ekipa išviso pelnė net septynis taškus be atsako (16:21). Pasimetę "Smūgio" ekipos tinklininkai paleido seto pabaigą, kuri buvo jų rankose, o "Kauno Kolegija" iškovojo pergalę ir antrąjame sete, rezultatu - 21 :25 (0:2).

Trečiąjį setą geriau pradėjo "Kauno Kolegijos" ekipa (8:13). Iki seto pabaigos jie pirmavo 4-5 taškų skirtumu prieš savo varžovus ir pamanė, kad šios dienos rungtynėse jie jau triumfavo. Niekada negalima atsipalaiduoti, kol teisėjas nesušvilpė galutinio švilpuko. Tą įrodė ir "Smūgio" ekipa. Visą setą atsilikinėjusi komanda, seto pabaigoje užsivedė, įrodė sau, kad niekas čia dar neprarasta ir iškovojo pergalę trečiąjame sete, rezultatu - 27:25 (1:2).

Ketvirtąjame sete vėl užvirė arši kova, komandos kovojo dėl kiekvieno kamuolio, fantastiškai žaidė tiek gynyboje, tiek puolime. Vis tik ties seto viduriu, "Smūgio" ekipa ir vėl palūžo, pradėjo klysti, o tuo ir vėl naudodamiesi "Kauno Kolegijos" ekipos tinklininkai rinko lengvus taškus ir bėgo į priekį vis didesniu skirtumu. Šiame sete jau supratę savo klaidą, daugiau to nebepakartojo ir "Kauno Kolegijos" tinklininkai išplėšė pergalę ne tik trečiąjame sete, bet ir šios dienos rungtynėse, rezultatu - 19:25 (1:3).

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 6221

Komentarai