Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs Dobilas (0:3)

,,Dobilo'' pergalė prieš ,,Kauno technikos kolegiją''

,,Dobilo'' pergalė prieš ,,Kauno technikos kolegiją''

Gruodžio 7d. 20:00 val. Kauno technikos kolegijos salėje susitiko B lygos komandos: ,,Kauno technikos kolegija" (šeimininkai) ir ,,Dobilas" (svečiai). Po trijų setų kovos, užtikrintai pergale džiaugėsi ,,Dobilas’’ - 3:0.


Pirmame sete pranašumą rodė komada ,,Dobilas’’. Jau nuo pat pirmųjų taškų svečiai rinko vienas po kito taškus taip toldami nuo ,, Kauno technikos kolegijos’’. Pastaroji komanda stengėsi žaisti kiek įmanydama, tačiau nepavyko atsiginti nuo šeimininkų komandos žaidėjo Artūro Daujoto rengiamų atakų. Tad setas užbaigtas ,,Dobilo’’ pergale, rezultatu 16:25 (0:1).


Antrame sete ir toliau ,,Dobilo’’ komanda pirmavo bei spaudė savo varžovus į ,,kampą’’ (rez. 7:10; 9:17). Tad ,,Kauno technikos kolegijos’’ komandai atsitiesti jau buvo sunku (15:22). ,,Dobilo’’ komandos kėlinys baigtas užtikrintai – 17:25 (0:2)


Trečiame sete ,,Kauno technikos kolegijos’’ komanda susikaupė ir įsiveržė į priekį. ,,Dobilo’’ komandai susilpnėjus, priešininkai naudojosi jų daromomis klaidomis. Vis dėl to, įgytas pranašumas truko neilgai. Svečiai žaibiškai pavijo ,, Kauno technikos kolegijos’’ žaidėjus ir lenkė keturų taškų skirtumu. Įgijusį pranašumą išlaikė iki pat seto pabaigos, kurį ir užbaigė rezultatu 19:25 (0:3).

Nugalėtojų komandos kapitonas Artūras Daujotas komentavo: ,,Atvažiavome į rungtynes nepilna komanda, neturėjome pagrindinių žaidėjų ir susirinkome kas susirinkome, bet sužaidėme taip, kaip ir planavome. Ačiū varžovams, labai draugiškai žaidė. Prisipažino daromomis klaidomis, tad noriu padėkoti komandai, kuri stengėsi, bet šį kartą mes buvome stipresni.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 3954

Komentarai