Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs KCSM-Heksa (3:0)

Trumpoje kovoje ,,LSU" įveikė ,,KCSM - Heksa" merginas

Trumpoje kovoje ,,LSU" įveikė ,,KCSM - Heksa" merginas

Vasario 14d. 18:45 val., LSU sporto salėje vyko Dailiosios lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkės ,,LSU" ir svečių teisėmis atvykusios ,,KCSM - Heksa" merginos. Po neilgos trijų setų kovos pergalę iškovojo ,,LSU", rezultatu 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo apylygia kova. Abi ekipos buvo nusiteikusios ryžtingai ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio (9:9; 13:13). Tačiau, setui įpusėjus, savo jėgą ėmė rodyti ,,LSU" ekipa. Merginos suvienijo komandos jėgas ir ėmė rengti rezultatyvias atakas. Jos spurtavo aštuonių taškų atkarpa, prie kurių ypač prisidėjo Viltė Jazdauskaitė, kuri priešininkėms surengė eisų lietų, padariusi šešis eisus iš eilės. Taip aikštelės šeimininkės išsiveržė į priekį, palikdamos savo varžoves užnugaryje. Setas baigėsi rezultatu - 25:18 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo triuškinančiai. Po pirmojo seto pergalės, ,,LSU" merginos į aikštelę žengė ryžtingai ir nusiteikusios laimėti. Jos iškart ėmėsi iniciatyvos ir atakavo varžoves. ,,KCSM - Heksa" ekipai sekėsi sunkiai gynyboje ir puolime, jos žaidė iš savo varžovių klaidų. Toks scenarijus tęsėsi iki pat seto pabaigos, todėl pergalė atiteko ,,LSU" merginoms, net trylikos taškų persvara. Rezultatas - 25:12 (2:0).

Trečiasis setas buvo panašus kaip ir prieš tai buvęs. Aikštelės šeimininkės nepaleido savojo žaidimo ir atkakliai kovojo dėl kiekvieno taško. Jos sausai atakavo priešininkes ir neleido jų pasivyti (17:6; 22:7). Žinoma, ,,KCSM - Heksa" merginos nesėdėjo rankų sudėjusios ir taip pat stengėsi pelnyti taškus ir gintis, tačiau joms pritrūko jėgų gynyboje ir užsispyrimo. Trečiojo seto pabaiga buvo tokia pati kaip ir antrojo. Jis baigėsi rezultatu - 25:12 (3:0).

Puslapis peržiūrėtas: 6389

Komentarai