Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ Tinklo draugai vs Cukrainis (2:3)

,,Cukrainio'' triuškinanti pergalė prieš ,,KSM Starto ‒ Tinklo draugų'' komandą

,,Cukrainio'' triuškinanti pergalė prieš ,,KSM Starto ‒ Tinklo draugų'' komandą

Sausio 5 dieną, 18:15 valandą, V. Kuprevičiaus progimnazijos sporto salėje įvyko Moterų ,,Dailiosios’’ lygos varžybos. Rungtynėse susitiko "KSM Startas ‒ Tinklo draugai" šeimininkių komanda ir svečiai „Cukrainis“ . Po nuožmios ir netikėtos penkių setų kovos, pergalę išplėšė " Cukrainio" merginos, rezultatu - 2:3.


Pirmajame sete abi komandos konkuravo viena su kita, tačiau visame žaidime dominavo "KSM Startas ‒ Tinklo draugai". ,,Cukrainio’’ merginoms pritrūko jėgų įsiveržti į priekį ir setas baigėsi salės šeimininkių pergale, rezultatu 25:23 (1:0).


Antrajame sete nebuvo jokių siurprizų, žaidimas buvo identiškas pirmajam setui. "KSM Startas ‒ Tinklo draugų" komanda nenuilstamai veržėsi į priekį. Setas baigėsi rezultatu 25:23 (2:0).


Trečiajame sete žaidimas pakrypo visai kita linkme. Nuo pat seto pradžios puikiai startavusi ,,Cukrainio’’ komanda taip lengvai nebeatidavė įgyto pranašumo. Merginos rinkte rinko taškus. Visgi, ,,KSM Starto – Tinklo draugų’’ komanda, artėjant seto pabaigai, nei kiek nenorėjo nusileisti svečiams ir atkakliai kovojo dėl lemiamų taškų (rez. 23:23; 25:25). Tačiau, ,,Cukrainis" žaidime padėjo galutinį tašką. Setas baigėsi rezultatu 25:27 (2:1).


Ketvirtasis setas buvo pražūtingas ,,KSM Starto – Tinklo draugų’’ komandai. ,,Cukrainis’’ triuškino savo priešininkes, kurios labai daug klydo, šiame žaidime pelniusios savo jėgomis vos vieną tašką. Išsiblaškiusi namų komanda taip ir nesugebėjo pasipriešinti varžovėms, pralaimėjo rezultatu – 9:25 (2:2).


Penktame sete fortūna ir toliau šypsojosi ,,Cukrainiui’’. Nors ir setas prasidėjo žaidimu taškas į tašką, tačiau jaučiamas priešininkių komandos spaudimas ,,KSM Starto – Tinklo draugų’’ ekipą galutinai išmušė iš ,,vėžių’’ . Tad, šeimininkės turėjo pripažinti, kad šį kartą ,,Cukrainio’’ ekipa stipresnė. Žaidimas baigėsi rezultatu 8:15 (2:3).


Po varžybų kalbinta viena iš ,,Cukrainio‘‘ žaidėjų, Evelina Grigonienė sakė: ,,Tikrai tęsiasi kalėdinis stebuklas. Žaviuosi visa komanda. Visos dirbom kaip vienas kumštis!’’

Puslapis peržiūrėtas: 3895

Komentarai