Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs VDU (3:0)

KTU tinklininkės pergalingai pradėjo atkrintamąsias įveikdamos VDU

KTU tinklininkės pergalingai pradėjo atkrintamąsias įveikdamos VDU

 Šių metų vasario 20 d., KTU sporto salėje, studentų g. 48,  įvyko pirmosios KTU ir VDU merginų komandų atkrintamosios varžybos "Dailiojoje" "A" lygoje. Jas rezultatu 3:0 laimėjo KTU komanda.

KTU merginos užsikūrė nuo pat mačo pradžios ir lyderės pozicijų nepaleido visų varžybų metu. Pirmąjį setą jos užbaigė rezultatu 25:15.

Antrajame sete KTU ekipa išėjo nusiteikusi parodyti savo pranašumą.  Kamuolius komandos draugėms puikiai skirsčiusi Eibartė Ragauskytė kūrė progas joms pelnyti taškus. Setas baigtas rezultatau 25:9.

Trečiąjį setą VDU merginos pradėjo labiau susikaupusios. Sėkminga seto atkarpa 0:4 įžiebė viltį sugrįžtį į rungtynes. Tačiau KTU tinklininkės greitai panaikino taškų deficitą ir aplenkė varžoves. Net ir išsiveržus į priekį KTU komandai, svečių  ekipa ginklų nesudėjo ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Galiausiai VDU tinklininkės turėjo pripažinti varžovių pranašumą it trečiajame sete. Jis baigtas rezultatu 25:15.

Po pergalės pakalbinta KTU komandos kapitonė E. Ragauskytė džiaugėsi geru komandiniu žaidimu. Pabrėžė, kad daug įtako turėjo gerai įvesti kamuoliai. O tai leido sėkmingai užpulti ir rinkti taškus. Ji taip pat pagyrė priešininkių komandą už nusiteikimą, kovą dėl kiekvieno kamuolio ir rodomas pastangas aikštelėje.

VDU komandos treneris Rimantas Pacenka rungtynes vis tiek vertino teigiamai, kadangi komandos žaidimas progresuoja: "Aš žaidime pažangą matau, tačiau vis dar trūksta susižaidimo ir tarpusavio supratimo"- teigė treneris.

 

Puslapis peržiūrėtas: 8178

Komentarai