Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs INTI (3:0)

„ASU“ ekipa namuose, padavimais apšaudė „INTI“ komandą ir šventė pergalę

„ASU“ ekipa namuose, padavimais apšaudė „INTI“ komandą ir šventė pergalę

 Aleksandro Stulginskio universiteto sporto salėje, Gruodžio 7d., 20:00val. Susitiko "ASU" (šeimininkai) komanda ir "INTI" (svečiai). Po trumpos trijų setų kovos, pergalę rezultatu 3:0 šventė "ASU" komanda. 

Pirmasis setas prasidėjo gana stabiliai, komandos apsimainė pora taškų ir tikrino viena kitos budrumą (3:3). Komandos žaidė apyligiai, kol prie padavimų linijos neatsistojo "ASU" komandos narė S.Kergytė, kuri iš eilės, savo stirpiais ir galinais servais net šešis kartus apšaudė priešininkus ir komandą išvedė į priekį net dvigubu rezultatu (16:8). Į tai svečių komanda atsakė vienu tašku, kol prie padavimų linijos neatsistojo šeimininkų komandos narys, Š.Ligeika (21:10). Po šių padavimų virtinės "ASU" ekipa atsipalaidavo ir pradėjo daryti klaidas, kuo mėgino naudotis svečiai, tačiau tam jau nebebuvo laiko. "ASU" komandos kapitonas, M.Papartis pelnė paskutiniuosius kėlinio taškus ir su komanda šventė pirmojo kėlinio pabaigą (1:0)

Antrasis kėlinys nuo pirmųjų kėlinio minučių pasisuko į kitą pusią, svečiai pradėjo pirmauti (1:3). Tai pajutusi "ASU" ekipa susikaupė ir taškus pradėjo "krautis" savo švieslentės pusėje (11:6). Prie padavimų linijos atsistojo pirmojo kėlinio ACE'ų karalaite praminta S.Kergytė ir priešininkų komanda tarsi sustingo, nes ši "ASU" komandos žaidėja pelnė šešis taškus ir savo komandą išvedė į priekį (18:12). Tolimesnė seto kova vyko abiejų komandos taškų mainais, tačiau "INTI" komandai pasivyti, šeimininkų komandos nebepavyko (25:20) ir "ASU" ekipa šventė antrojo kėlinio pabaigą (2:0)

Trečiasis kėlinys buvo tikra nervų ir azarto kova. Pirmuosius taškus pelnė "ASU" komanda (4:0). Bet "INTI" ekipa net nemėgino nusileisti ir kabinosi į šeimininkus kiek tik galėjo (11:7). Prie padavimų linigos atsistojo Svečių komandos kapitonas, legionierius E.Jurgelevičius, kuris savo servais iš eilės pelnė keturis taškus ir sumažino komandos atsilikimą tik per vieną tašką (12:11). "ASU" komandos komandoje atsirado nedidelė suirutė, kurią stengėsi surandyti kapitonas M.Papartis. Šeimininkų komanda pradėjo daryti klaidas, tiek priėmimo metu, tiek gynyboje, kuo naudodamasi "INTI" komanda artėjo prie "ASU" ekipos. Paskutinysis taškas šeimininkams buvo begalo pragaištingas. (24:20). Vis nesisekant užpulti teisingai priešininkų komandos, "ASU" ekipa darė klaidas, o svečiai prisivijo šeimininkus vieno taško skirtumu, kaip ir rungtynių viduryje (24:23). Pagaliau "ASU" komandos kapitonui M.Paparčiui pavyko nepriekaištingai pakelti kamuolį savo komandos nariui Š.Sadauskui, kuris galingu smūgiu užbaigė šios dienos rungtynes (25:23). "ASU" ekipa apgynė savo namų sienas rezultatu (3:0)

Po rungtynių kalbintas "ASU" komandos treneris komentavo "Su priešininkais žaidėmė lygiai, nes komanda buvo per daug atsipalaidavosi, džiaugiuosi S.Kergyte, kuri savo nepriekaištingais padavimais išvedė komandą į pergalę. O vaikinams norėčiau pridurti, kad labiau susikauptų varžybų metu ir susikoncentruotų". 
Priešininkų komandos kapitonas E.Jurgelevičius po rungtynių teigė "Ną ką galiu pasakyti, mūsų didžiausia bėda yra nesusižaidimas". 

Puslapis peržiūrėtas: 4153

Komentarai