Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Raudondvaris (3:1)

,,Kauno TPMC" įveikį ,,Raudondvarį"

,,Kauno TPMC" įveikį ,,Raudondvarį"

Kovo 30d. 19:30 val., Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto dalėje įvyko B lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės svečiai - ,,Kauno TPMC" ir svečių teisėmis atvykęs ,,Raudondvaris". Po keturių setų kovos pergalė atiteko ,,Kauno TPMC" ekipai, rezultatu - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo ,,Kauno TPMC" ekipos iniciatyva (6:2). Jie nuo pat seto pradžios ėmė rengti rezultatyvias atakas, neduodami savo varžovams progos jų pasivyti. Setui artėjant prie pabaigos ,,Raudondvaris" šiek tiek suėmė save į rankas, tačiau to nepakako iškovo seto pergalės. Ji atiteko aikštelės šeimininkams, rezultatu - 25:18 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo panaši į prieš tai buvusio. Jo pradžioje geriau sekėsi ,,Kauno TPMC" ekipai, tačiau setui artėjant link vidurio save į rankas suėmė ir ,,Raudondvario" vyrai. Jie spurtavo septynių taškų atkarpa ir išlygino rezultatą (14:14). Iki pat seto pabaigos virė arši kova, abi komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis, ir taškas po taško ėjo seto pabaigos link. Bet sėkmė šiandien šypsojosi šeimininkams, jie pelnė du paskutinius taškus ir džiaugėsi seto pergale - 25:22 (2:0).

Trečiajame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. Nuo pat seto pradžios rungtynių vairą į savo rankas perėmė ,,Raudondvaris". Vyrai rodė gražų komandinį žaidimą ir rezultatyviai atakavo varžovus. Šeimininkams sunkiau sekėsi susitvarkyti su gynyba, jie darė daugiau klaidų. Tuo pasinaudoję svečiai, nepaleido savojo žaidimo ir taškas po taško ėjo seto pergalės link. Seto baigtis - 15:25 (2:1).

Ketvirtajame sete užvirė nuožmi kova. Nuo pradžių virė kova taškas į tašką (9:9). Tada ,,Raudondvaris" spurtavo ir išsiveržė į priekį (10:15), o ,,Kauno TPMC" vaikinai, nieko nelaukę atsakė tuo pačiu. Vaikinai puikiai padavinėjo kamuolius, kai tuo tarpu svečiams sunkiau sekėsi susitvarkyti su gynyba. Jie nebeatsitiesė, po ,,Kauno TPMC" ekipos rezultatyvių atakų ir padovanojo pergalę šeimininkams. Rezultatas - 25:17 (3:1).

 

Puslapis peržiūrėtas: 6945

Komentarai