Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Startas ‒ Tinklo draugai (3:1)

,,LSU'' pergalė prieš ,,Starto'' ekipą

,,LSU'' pergalė prieš ,,Starto'' ekipą

Lapkričio 20d. 20:30 val. LSU sporto salėje įvyko A lygos varžybos. Jėgas surėmė svečių teisėmis atvykęs ,,Startas" ir namų šeimininkai ,,LSU". Po keturių setų kovos pergale džiaugėsi ,,LSU" vaikinai. Mačo rezultatas – 3:1.


Pirmasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai, nei viena nenorėjo pasiduoti (6:5). Tiek ,,Starto", tiek ,,LSU" komandos vaikinai rengė rezultatyvias atakas ir rinko taškus. Situacija šiek tiek pasikeitė setui įpusėjus. Į priekį išsiveržė ,,Starto" ekipa ir savo pranašumą rodė iki pat seto pabaigos. Svečiai setą užbaigė rezultatu 17:25 jų naudai, (0:1)


Po pirmojo seto ,,Starto’’ pergalės, ,,LSU" ekipa perėmė žaidimą į savo rankas. Jau nuo pirmųjų taškų ėmėsi iniciatyvos (5:1; 16:6). ,,Starto" ekipa stengėsi priešintis varžovams, tačiau jiems sunkiai sekėsi susitvarkyti su gynyba, dare nemažai klaidų. Viso seto metu ,,LSU" vaikinai buvo priekyje, jie savo pranašumo nepaleido iki pat seto pabaigos. Iškovojo pergalę penkiolikos taškų pranašumu - 25:10 ir išlygino rezultatą (1:1).


Trečiojo seto pradžia buvo panaši kaip ir antrojo. Nuo pradžios žaidimo vairą tvirtai laikė ,,LSU" komanda (5:1; 11:5). Vaikinai rengė rezultatyvias atakas, kurių buvo sunku išvengti varžovams. Nors besibaigiant setui, ,,Starto" komanda bandė atsitiesti ir rinkte rinko taškus (22:11; 22:18) skirtumą sumažinti pavyko iki septynių taškų. ,,LSU’’ pelnė paskutiniuosius lemiamus taškus ir išplėšė dar vieną seto pergalę rezultatu - 25:18 (2:1).


Prasidėjus ketvirtajam kėliniui, komandos atkakliai kovojo dėl taškų (3:3; 13:12). Nei viena komanda nenorėjo nusileisti, tačiau setui baigiantis ,,LSU‘‘ komandos vaikinai atliko puikius rezultatyvius perdavimus ir taip pelnė taškus. ,,Starto‘‘ komanda bandė iškovoti pergalingus taškus, tačiau žaidimą užbaigė ,,LSU‘‘ komanda ir pergalę šventė rezultatu 25:21 (3:1).


Po varžybų kalbintas ,,LSU‘‘ komandos narys apie šias rungtynes: ,,Šitas varžybas turėjome tikrai laimėti, kadangi esame fiziškai stipresni, turime daugiau patirties. Tačiau ir varžovai taip lengvai nepasidavė. Jie yra jauni ir perspektyvūs žaidėjai. Manau, kad ateityje tikrai gali sudaryti daugeliui komandų problemų, bet šiai dienai mes stipresni už juos.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4500

Komentarai