Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dainava vs INTI (0:3)

„INTI“ iškovojo svarbią pergalę prieš „Dainava“

„INTI“ iškovojo svarbią pergalę prieš „Dainava“

2018 metų, sausio 12 dieną, 19:30 valandą, Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko D lygos varžybos. Susitiko šeimininkai "Dainava" ir svečiai "INTI". Po trijų setų kovos laimėjo "INTI" rezultatu - 0:3 ir iškovojo savo antrają pergalę.

Pirmajame sete "Dainava" nelabai sugebėjo pasipriešinti svečiams. "INTI" komandos narys Evaldas Jurgelevičius šį setą buvo, ypač, naudingas ir atliko daug rezultatyvių blokų ir atakų. "Dainava" nerado priešnuodžių "INTI" atakoms ir pralaimėjo setą rezultatu - 16:25 (0:1).

Antrajame sete "Dainava" labai daug taškų surinko iš priešininkų klaidų ir savo atakomis pelnė tik kelis taškus. "INTI" labai daug klydo, bet viską ištaisydavo savo rezultatyvomis atakomis ir pabaigė setą rezultatu - 19:25 (0:2).

Trečiajame sete "INTI" atliko keitimus ir žaidimas pasidarė lygesnis. Nors "INTI" daug dažniau rezultatyviai rengdavo atakas, jų didelis klaidų skaičius dalino labai daug taškų savo priešininkams. Tačiau seto pabaigoje "INTI" susikaupė ir užbaigė setą pergalingai, laimėdami rezultatu - 22:25 (0:3).

Po varžybų "INTI" komandos narys Egidijus Dambrauskas sakė: "Sekėsi neblogai, pagaliau skiname treniruočių vaisius. Evaldas Jurgelevičius šiandien labai stengėsi, klaidų neišvengemė, bet jau tobulėjame".

Pakalbintas "Dainavos" komandos narys Evaldas Spitrys komentavo: "Buvome nesusikaupė, dauguma mūsų tašku buvo visiškai padryki. Mūsų pelnyti taškai buvo varžovų klaidos. Vienas kitas rezultatyvus puolimas leido juos dasivyti, o rezultatą lemė tai, kad jie geriau prisiemė servus".

Puslapis peržiūrėtas: 4094

Komentarai