Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nemunas vs Sporto fėja (1:3)

„Nemunas“ turėjo pripažinti „Sporto fėjos“ pranašumą

„Nemunas“ turėjo pripažinti „Sporto fėjos“ pranašumą

 Sausio 22d. 18:00 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje vyko vyrų "C" lygos rungtynės. Jose susitiko aikštės šeimininkai "Nemuno" ekipa ir svečių teisėmis atvykę "Sporto fėjos" tinklininkai. Buvo sužaisti keturi setai ir pergalę iškovojo "Sporto fėjos" komanda, rezultatu - 3:1 (25:16; 23:25; 25:21; 27:25).

Pirmojo seto pradžioje "Sporto fėjos" ekipa, naudodamiesi šeimininkų komandos daromomis klaidomis, išsiveržė į priekį (8:2). "Nemuno" ekipos tinklininkams paėmus minutės pertraukėlę, šie savo daromų klaidų skaičių sumažino ir bandė vytis priešininkus, tačiau "Sporto fėjos" komanda buvo per daug išsiveržusi į priekį turimais taškais ir setas baigėsi- 25:16 (1:0).

Antrajame sete "Nemuno" ekipos tinklininkams sekėsi sklandžiau, jie sumažino savo daromų klaidų skaičių, taip pat rezultatyvias atakas demonstravo D. Liaučius, bei R. Bajorinas ir rezultatas tapo apylygis, abi komandos žaidė "taškas į tašką", tačiau "Sporto fėjos" komanda ir ypatingai šiame sete pasižymėjęs T. Juodiška savo atakomis padėjo turimais taškais atsiplėšti nuo priešininkų ir setas baigėsi - 25:23 (2:0).

Trečiasis setas prasidėjo lygia kova, ekipos mainėsi rezultatyviomis atakomis ir nuolat keisdavosi pirmaujančioji komanda. "Nemuno" ekipos tinklininkai puikiai žaidė tiek puolime tiek gynyboje, o priešininkų komanda, priešingai - pradėjo daug klysti. Tuo naudodamiesi šeimininkai išplėšė pergalę trečiajame sete, rezultatu - 21:25 (1:2).

Ketvirtajame sete intriga buvo didžiausia, abi komandos rodė puikų žaidimą ir tikrai neketino pasiduoti, tai rodo pačiame seto gale lygus rezultatas (24:24), tačiau "Sporto fėja" pasinaudoję minutės pertraukėle ir truputėlį pailsėję, bei aptarę savo žaidimą, grįžę į aikštelę sužaidė puikią atkarpą ir ketvirtasis setas baigėsi jų naudai, rezultatu- 27:25 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 3754

Komentarai