Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs LSU (1:3)

Nenuspėjama kova tarp ,,LSMU" ir ,,LSU" merginų komandų

Nenuspėjama kova tarp ,,LSMU" ir ,,LSU" merginų komandų

 Balandžio 10d., 19:30 val. LSMU sporto salėje įvyko dailiosios lygos varžybos, kuriuose susitiko ,,LSMU" (šeimininkės) ir ,,LSU" (svečiai). Po permaningos kovos, šlovė atiteko ,,LSU" merginų naudai, rezultatu - 1:3.

Rungtynių pradžioje, šeimininkės ėmėsi iniciatyvos ir laikė svarias taškų persvaras savo naudai (rez. 7:4; 12:7; 18:14). Pirmasis kėlinys joms buvo itin sėkmingas, komandos žaidėjos negailėjo nei "eisų", nei blokų, nei gražių kamuolio perdavimų. Tuo tarpu konkurentėms išlyginti persvaros nepadėjo nei minutinės pertraukėlės, nei atlikti keitimai. Seto pabaiga - 25:19 (1:0).

Antrasis rungtynių kėlinukas buvo visiškai nepanašus į pirmąjį. Šiamė kėlinyje ,,LSU" merginos driokstelėjo visa savo jėga (rez. 6:1; 12:6; 20:10). Šiame sete komanda padarė vos 2 klaidas, kas yra pavyzdinga. Šeimininkių komanda pabūgo ir pradėjo naudotis minutinėmis pertraukėlėmis, bet, veltui. Seto pabaiga triuškinanti - 13:25 (1:1).

Trečiasis kėlinys buvo ir vėl nenuspėjamas. Seto pradžioje abi komandos žaidė apylygėmis jėgomis ir štai, į priekį (net 7 taškų spurtu) išsiveržia ,,LSMU" ekipos žaidėjos (rez. 15:7). Bet svečių komanda taip pat nepasiduoda, merginos garbingai ginasi kiekvieną prarastą tašką ir jau seto pabaigoje rezultatas beveik lygus - 21:19. Po šio rezultato merginos tęsė savo azartišką žaidimą ir kėlinį užbaigė 6 t. spurtu. Rezultatas - 21:25 (1:2).

Ketvirtasis kėlinys buvo lemiamas. ,,LSU" komandai tereikėjo laimėti šį seta ir pergalė - jų komandos rankose. Rezultatas kėlinio eigoje buvo įtemptas, net salėje sėdintys žiūrovai negalėjo nuspėti kuo viskas šį vakarą baigsis (rez. 3:3; 8:4; 15:11; 21:17). Tiek viena, tiek kita komanda išnaudojo minutinės pertraukėles, nes įtampa čia kėlė nerimą. Ir visgi, lemiamus taškus garbingai išsikovojo ,,LSU" merginos, rezultatu - 23:25 (1:3).

Po rungtynių ,,LSMU" komandos kėlėja J.Domarkaitė komentavo: ,,Priešininkės šiandieną buvo labiau pasirengusios ir stipresnės už mus. Mums to pritrūko."

Nugalėtojų komandos kapitonė A.Furmanavičiūtė teigė: ,,Džiaugiamės pergalė, nors pirmajame sete per daug troškome laimėti. Reikėjo laiko, kol susibalansavome žaidime."

Puslapis peržiūrėtas: 6251

Komentarai